2777
2789
عنوان

کورتاژ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 58 پست
نه عزیزم اولین بارداریم بود 😓

منم بچه اولم بود💔🥲😭

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

. رفتم سونو واسه قلب خب قلبش تشکیل شده بود با ضربان ۱۶۴🥺🥲 همه چیز خوب بود گفت هماتوم داری ولی زیا ...

خیلی ناراحت شدم .این بچه ها بهشتی هستن و اون دنیا میان پیش مادر و پدرشون.خدا به حق این شبای عزیز دامن تو سبز میکنه همچنین اسی رو❤️😍

ممنونم عزیزم گفتم یکی دو هفته صبر کنم اگر خوب نشدم میرم دکتر

برو به نظرم بهتره خیال خودتم اینجوری راحت میشه🙂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

دکترم گفت تا دوهفته صبر کن اگر خوب نشدی ربطی به این مسئله نداره و باید بری پیش متخصص مغزو اعصاب

به دکترت بگفتی پ به کدوم مثله ربط داره؟؟ 

بگو من با سقطوامپولو شیافای شما اینجوری شدم قبلش مشکلی نداشتم شما ناقصم کردین  مثل جریان من که سزارینم کردم  ناقصم کردن گردنم نگرفتن😭😭

https://daigo.ir/secret/41700181532

خیلی ناراحت شدم .این بچه ها بهشتی هستن و اون دنیا میان پیش مادر و پدرشون.خدا به حق این شبای عزیز دام ...

فدای تو بشم 🙂ان شاءالله 🙂🌿هر چی قسمته همون پیش میاد .

چون واقعا سخته ولی حکمت خدا بوده 🙂🥲

ممنون عزیزم  شما هم مثل من کمر درد شدید داشتید؟

آخی عزیزم حالتو کامل درک میکنم طبیعیه من این دردام ۱۰ روز طول کشید به شدت تیر میکشید 

من اصلا آدمی نیستم که از دردم حرف بزنم ولی بعد از سقط و کورتاژ مثل بچه ها گریه میکردم

امیدوارم زودتر خوب بشی

هر روز یه زرده تخم مرغ محلی(فقط زرده) را بنداز تو دمنوش گل گاو زبون خیلی داغ و هم بزن و نباتم بریز و بخور خیلی مقویه خوشمزه هم میشه

متاسفم😔درکت میکنم ک چقدر میتونه سخت باشه این سقط جنین جسمی و روحی ادم متلاشی میشه  خدا عوضشو ...

آره خیلی سخته 🥲🥺آدم انگار داغون میشه بعد این همه چشم انتظاری ......

ان شاءالله خدا به شما هم نی نی سالم و صالح بده عزیزم 🙂🌿🙏🏼