2777
2789
عنوان

دختر همسایه

1714 بازدید | 25 پست

امروز با مامانم رفتیم خرید و خیلی خسته شدیم وقتی برگشتیم گرفتیم خوابیدیم ولی با صدای جیغ وحشتناک دختر همسایه پایینی بیدار شدیم خلاصه دیگه بد خواب شدیم یه چایی درست کردم بخوریم که یکی پشت سر هم می‌کوبید به در رفتم از چشمی دیدم زن همسایه پایینیه گفتم لابد شوهرش یه چیزیش شده اونم جیغ کشیده حالا کمک میخواد در رو باز کردم گفت میشه بیام داخل؟ گفتم آخه اونم منو زد کنار و اومد توی خونه و نشست زار زار گریه کرد بعد شروع کرد به حرف زدن و مامان و بابام هم هاج و واج فقط نگاهش میکردن

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگفت دخترش 41 سالشه و بعضی شبا خونه نمیاد اینا هم سوال میکنن میگه دانشگاه بودم بنده خداها خیلی پیرن مادره 80 سالشه پدره 86 سالشه زورشون بهش نمیرسه مادره طفلکی میگه با کلی نذر و نیاز بچه دار شده اونم اذیتش میکنه از من پرسید دانشگاه شما هم شبا بازه؟ واقعا خجالت اوره گفتم نه حاج خانوم دانشگاه ها تا 8 شب بیشتر باز نیست اونم اگه کلاسی باشه خلاصه دیشب مادره رفته وسایل دختره رو گشته وقتی گفته شب دانشگاه کار داره

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش