2777
2789
عنوان

دختر همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 25 پست
و توی وسایلش یه موبایل دیگه پیدا کرده امروز که دخترش عصر برگشته خونه باهاش دعواش شده اونم جیغ جیغ کرده و رفته بیرون این حاج خانوم هم موبایل رو آورد داد به من گفت بلدی ببینی توش چیه؟ باور نمی‌کنید که چه پیام‌های بی شرمانه ای توش بود اصلا روم نشد بگم واقعا چجوری میتونستم بگم که دخترش شبا که خونه نیست کجاها و با کیاس چه عکسایی که واقعا اگه خانوادش ببینن حتما سکته میکنن
دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا نمیدونم چیکار کنم به دختره که اصلا نمیشه گفت چون خیلی هاره یکدفعه مادر و پدرشو میکشه شایدم منو بکشه که فهمیدم دختره دیگه سالم نیست

حالا نمیدونم چیکار کنم به دختره که اصلا نمیشه گفت چون خیلی هاره یکدفعه مادر و پدرشو میکشه شایدم منو ...

😐😐بسم الله...واقعا ایده ای ندارم

بیچاره مادر پدرش با اون سنشون باید حرص این بچه رو بخورن🙂💔

😐😐بسم الله...واقعا ایده ای ندارم بیچاره مادر پدرش با اون سنشون باید حرص این بچه رو بخورن🙂💔

آره بخدا طفلکی میگفت دلم شور میزنه نکنه شوهر کرده یواشکی ولی این خانوم راه بد رفته عکسای اونجوری از خودش با مردها توی گوشیش بود تازه ازشون پول هم میگیره توی یکی از پیام‌ها نوشته بود اگه پول برام نریزی عکساتو به زنت نشون میدم ولی واقعا نیاز مالی هم ندارن من نمیدونم چرا اینجوری شده

ما نميتونيم اون دخترو قضاوت كنيم . بر باعث و باني مجرد موندن دختر و پسرهاي ما لعنت . به اين چيزي كه ...

چه میدونم والا ولی خب راهش هم این نیست حداقل به اسم مستقل شدن از خانوادش جدا بشه بره هر غلطی خواست بکنه نه اینکه تن مادر و پدرش رو بلرزونه مادره مثل ابر بهار گریه میکرد میگفت هر چی خواستگار میاد رد میکنه خب مرد با مرد چه فرقی داره زن یکیشون بشه بره دیگه

من قبول دارم شرایط ازدواج سخته ولی آخه اینم راهش نیست چون همونایی که شرایط ازدواج رو سخت کردن قصدشون این بوده که زنها و مردها به راه بد کشیده بشن و این خانوم داره به اونها میگه که به خواستشون رسیدن چون دیده باشی از افراد اینجوری استقبال هم میکنن

#نی نی یار عزیز لطفا این تاپیک رو پاک کنید چون آبروی اون دختر رد نباید ریخت اینجا چند تا از همسایه هامون هستند تشکر