2777
2789

تا الان هر چی بهش میگم بابا پیری تو گوشیت هنسفری بزار هنسویری میزاری صداش رو جوری بلند نکن بیاد بیرون باز انجام میده بخدا شیتم کرده 

از بسصدای تفنگ بازی و اینستا و آهنگ های اسیدیش که شب و روز میزاره میاد مغزم سرویس شده کلا کوفتم از دستش من خودم اینستا و آهنگ رو ترک کردم چون خستم می‌کرد بخوام واسه اونو گوش کنم خب چهکاریه بهم نگید حساس نشم یا گیر ندم یا بگذرم راهکار برخورد با این عوجوبه رو دارید بگید منو نصیحت نکید 

خانوم هایی که پسر دارید بهم روش یاد بدید 

مامانمم بهش گفته اما خیچی به هیچی خودمم صد باز بهش گقتم اما باز هیچی به هیچی ۱۴ سالشه 

واقعا تحمل کردنش نمیشهههعع

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش منم همینه تحملش میکنم

چرا تحمل تا وقتی توپیدن هست

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

چرا تحمل تا وقتی توپیدن هست

بخدا عین چی میپرم بهش میزنمش میگم اما....

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂