2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 95 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من جوونم خامم نمیدونم چی درسته چی غلط ماشین خریده زده ب نام مامانش  شما بهم کمک کنید

وای وایییی☠️از اوناس که خانوادشو زیاد میخواد و گوش به حرفشونه این خیلی بده خیلی ممکنه خانوادش تو زندگیت دخالت کنن باهات دعوا کنن بهت تیکه بندازن اونم هیچی نگه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

وا این چه رفتار زشتیه خانوادش دارن؟! ببین خساست خیلی مهمه تو زندگی باید ببینی میتونی از همین چیزا ک ...

من تو خانواده ای بزرگ شدم ک موجودی حسابم از ۵۰ میلیون کمتر نشده

اونها بیشتر از ما دارن ولی چسبیده به جگرشون

وای وایییی☠️از اوناس که خانوادشو زیاد میخواد و گوش به حرفشونه این خیلی بده خیلی ممکنه خانوادش تو زند ...

میگم ابجیت بهم گفته برو اونطرف بشین 

میگ خب میرفتی ساید دوست نداشته باهات حرف بزنه

همه ی مشکلات ما بخاطر همین عقد کردنه 

خب بابا یکی نیست به این پدر و مادر ها بگه چه اصراری دارید زود عقد انجام بشه تا یه دختر بخاطر اینکه مهر طلاق نخوره بهش یا به اصطلاح اسمش. دوتا نشه باید بسوزه و بسازه 

چه اشکالی داشت یه مدت نامزد می موندین بدونه عقد فقط یه صیغه می خوندین تا با اخلاق ایشون آشنا میشدین

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
من تو خانواده ای بزرگ شدم ک موجودی حسابم از ۵۰ میلیون کمتر نشده اونها بیشتر از ما دارن ولی چسبیده ب ...

جدا شو چون اینجور مردا هیچوقت درست نمیشن،به خانوادش خرج میکنه و تو حرص میخوری درصورتی که برای تو کم میذاره

دوران عقد واسه شناخته دیگه،بعد عروسی هم الکی گفته حق تحصیل میده بهت چون اگه قرار بود بده همین الان میداد

پدرشم به شدت بی فکره عوض اینکه بزرگی کنه نوشته جداشو…

میگم ابجیت بهم گفته برو اونطرف بشین  میگ خب میرفتی ساید دوست نداشته باهات حرف بزنه

یعنی فرار کن فرارررر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

به نظر من که جدا شو چون فردا عروسی کردی پشیمون میشی 

طلاق سخته؟

من ب جان خودم یکی از زیباترین دختر های شهرمون هستم 

برام مهم نیست که موقعیت ازدواج پیدا کنم یا ن 

میگم ینی میتونم ادامه بدم و تو ی حرفه و درس موفق بشم؟

بین ۳۸ تا خواستگارت خودپرداز نبود؟؟ جلسات خواستگاری و شروط ضمن عقد تا حالا به گوشت نخورده،؟؟ تعریفت از همسر خیلی اشتباهه باید جلسه خواستگاری انتظاراتت رو میگفتی  و مسائل مهم رو شروط ضمن عقد میزاشتی الان که از دست کسی کاری بر نمیاد     داشتن تدبیر خیلی مهمتر از زیباییه   دیدی که خانواده شوهر با وجود زیباییت به خاطر رفتارت ختی نمی‌خوان کنارت بشینن و نمیخوانت و میگن جداشو 

باهم برید یا مشاوره یا خودت باهاش صحبت کن بگو 

من ماهانه اینقدر خرجی می خوام فلان خواسته هارو دارم اگه بی خیال بشی بعد عروسی بدتر میشه 

من یه دختر عمو دارم خانواده ی ش دوهرش خیلی پولدارن 

چندتا آپارتمان چندتا ماشین چندتا مغازه تو بهترین جای تهران 

دارن وقتی اومدن خاستگاری دختر خالم از ذوقش کم مونده بود نزری بده 

باورت میشه حتی عروسی هم نگرفتن به بهانه ی کرونا

الان پول اسنپ نمیده بهش بره خونه ی باباش 

حتی یه شابدوالعظیم هم نرفتن

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔