2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 95 پست
من جوونم خامم نمیدونم چی درسته چی غلط ماشین خریده زده ب نام مامانش  شما بهم کمک کنید

یعنی توقع داشتی ماشین بزنه به نام کسی که یک ماه بعد عقد سر پول تو جیبی بحث راه میندازه منم بودم به نامت نمیزدم کدوم دختری ماه اول روش میشه از همسرش پول بخواد؟؟ 

بین ۳۸ تا خواستگارت خودپرداز نبود؟؟ جلسات خواستگاری و شروط ضمن عقد تا حالا به گوشت نخورده،؟؟ تعریفت ...

من خیلی محترمم 

از اونایی ک جلو تک تک شون بلند میشم 

برا همشون هدیه خریدم 

هرکدوم ی باکس پر از وسایل ک رو هم ۴۰ میلیون شد 

از خانواده تحصیل کرده ای هم هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیرون اره بهم توجه میکنه خیلی میبوستم  دستامو میبوسه  کفشام پام میکنه  ولی موقع خ ...

ببین حق تحصیل و اینا نمیده میخواد تو سری بزنه نمیدونم ولی اصلا تو بهش توجه نکن ک مثل من بدبخت نشی

طلاق سخته؟ من ب جان خودم یکی از زیباترین دختر های شهرمون هستم  برام مهم نیست که موقعیت ازدواج ...

با این چیزای که شما تعریف کردی زندگی کردن با همچین آدمی خیلی سخت تره عزیزم 

پس یا باید با این شرایطش بسازی بعد بتونی باهاش زندگی کنی یا اینکه کلن تمومش کنی 

من خیلی محترمم  از اونایی ک جلو تک تک شون بلند میشم  برا همشون هدیه خریدم  هرکدوم ...

آدم محترم و چشم و دل سیر ماه اول از همسرش پول نمیخواد رفتارت اصلا محترمانه نیست بیشتر حولی برای ازدواج    کدوم دختری حلقه نخریده عقد میکنه؟؟ نه خودت نه خانوادت برای خودتون حرمت قائل نیستید وگرنه اونها اینطور راحت بهت بی احترامی نمیکردن یعنی چی بعد ۴ سال آشنایی و خواستگاری و.... نه شرطی براشون گذاشتین نه حتی ی حلقه؟؟ کنیز هم قیمت داره وای به حال دختر خانواده دار  خودتون وا دادین و اشتباه کردین از دست هیچکس کاری بر نمیاد  طرف پول داشته ماشین بخره اما قد ی حلقه براش ارزش نداشتی