2789
عنوان

طلاق

1070 بازدید | 95 پست

سلام بچها من ۴۰ روزه نامزد کردم 

نامزدم حق تحصیل و کار رو بهم نمیده میگه بعد از عروسی

تو این ۴۰ روز ۸۰۰ هزار تومن فقط به من پول تو جيبي داده 

در صورتی که من خونه بابام ۴ تومن پول تو جیبی میگیرم

با خواهرش و اقوامش رفتیم بیرون خواهرش میگ برو اون طرف پیش ما نشین

به پدرش پیام دادم میگه سکوت کن و جدا شو 

نامزدم میگه اگه داشته باشم بهت میدم اگه نداشته باشم باید از خیلی چیزها بگذری کفش و لباس نخری ارایشگاه نری لیزر نری

من ۲۱ سالمه 

بنظرتون طلاق بگیرم

و اینکه بسیار خوش چهره هستم البته از خودم تعریف نیست  ۳۸ تا خواستگار داشتم نامزدم هم ۴ سال خواستگارم بود

من دوسش دارم 

شماها به عنوان دوست و مشاور کمکم کنید 

از امام رضا میخام هروی کمکم کرد خوشبخت بشه

دعاش میکنم

مگ بلافاصله بعد عقد باید پول تو جیبی بده؟ 

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عشقم چزا بین 34 تا خواستگار با این ازدواج کردی؟ 

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

۴۰ روزه عقد کردیم همسر شرعی و قانونیشم

خب باشه

چیزای دیگه رو حق داری ولی این یکم عجیب بود

وا این چه رفتار زشتیه خانوادش دارن؟!

ببین خساست خیلی مهمه تو زندگی باید ببینی میتونی از همین چیزا که خودت گفتی بگذری یا نه،اگه نمیتونی ادامه نده چون سر همین چیزا هرروز قراره دعوا کنی و دلت بشکنه و زندگیت تلخ شه… اما اگه میتونی قناعت کنی زندگیتو ادامه بده

عزیزم این مشخصه بهت اهمیتی نمی‌ده فردا اخلاقش بدتر هم میشه میگن تو عقد رفتارشو ببین چون ده درصد بدتر میشه از الانش هم خانوادش دارن بهت بی احترامی میکنن

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

من جوونم خامم نمیدونم چی درسته چی غلط ماشین خریده زده ب نام مامانش  شما بهم کمک کنید

چرا به نام مامانش؟؟ چرا به اسم خودش نیست؟؟ وا

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️