2777
2789

یکماهی بود با هم آشنا شدیم همش برای ازدواج عجله داشت منم بهش میگفتم بیشتر آشنا بشیم یکی از آشناهای پسر عمم بود وهمش میگفت پسر عمت بفهمه نمیذاره نمیدونم چرا باید نذاره میگفت گذشته دختر مهمه  آینده پسر ولی خب من از کجا میفهمیدم خوب بود..دیروز با هم رفتیم بیرون از صبح تا عصر که مثلا آشنا بشیم کلی خوش گذشت بهمون گفت چه احساس خوبی کنارت  دارم چقدر دستمو بوسید تا عصر همه چی خوب بود شب رفت منو بلاک کرده پیام داده من از ازدواج پشیمون شدم تو خانوادت حساس پسر عمت اگه پدرت ازش سوال کنه از من بد میگه خلاصه از دیشب ی شوکی هستم همه چی خوب بود میگفت تو خیلی خوبی من اونقدر خوب نیستم ..حالم بده ...آخه مرگش چی بود

ریگی به کفشش بوده

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

گذشته اش خرابه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذشتش بد بوده 

پسر عمت هم اطلاع داشته 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

یه گندی قبلا زده می‌ترسه پسر عمت بر ملا کنه برای همین در اوج ترجیح داد خداحافظی کنه

دوست پسر خودمم هی میگف تو خیلی خوبی و من اونجوری ک فکر میکنی نیستم بعد چند وقت خیانتش رو شد...

اتفاقا خوشحال باش ک رفت 

پسرعمت ی چیز از این میدونه ک اگه رو شه بد میشه واسش

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂

شاید فکراشو کردهدیده پسرعمت لوش بده توقیدشو میزنی دس پیش گرفته

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭