2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 22 پست

https://eitaa.com/refigh_rah

این لینک رو داشته باش فکر کنم تو گوگل هم بزنی برات همینجوری بدون نصب بالا بیاره ،یه کانال مشاوره است خییییییلیییییی خوبه ویس هاشو گوش کن وقتایی که شرایطش رو داری خیلی بهت کمک میکنه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصبانیت وقتی ایجاد میشه که همین شرایط شما هست یعنی بین چیزی که در واقع هستی و چیزی که فکر میکردی م ...

خب شما میگی چیکار کنم تا کی وایسم این خونه ب فروش بره بعدش خونه بگیره بخدا تحمل آدم مگه چقدره هفت ماه گذشت من هیچ لذتی از زندگیم نبردم حتی ی بیرون منو نبرده

خب شما میگی چیکار کنم تا کی وایسم این خونه ب فروش بره بعدش خونه بگیره بخدا تحمل آدم مگه چقدره هفت ما ...

صبوری زمان نداره

من نمیدونم چقدر طول میکشه ولی اینو میدونم با اعصاب خوردی و ناراحتی هم کارتون درست نمیشه

یه دوره همسرم منو محروم میکرد هر چی من صحبت میکردم باهاش انگار نه انگار دیدم اونو نمیتونم تغییر بدم خودمو که میتونم 

کلا نظرمو تغییر دادم دیگه حتی بهش گیر ندادم چرا اینجوریه و اونجوریه همه چیز ناخوداگاه به مرادم شد.

قضیه ما البته در مورد این بود که همسرم هر روز میرفت خونه پدر مادرش تا دیر وقت میموند و من تنها میموندم و اذیت میشدم هر چی میگفتم بدتر میکرد دیگه حتی دیرترم میومد برای خودش کلی توجیه داشت

دیگه منم تشویقش کردم که بره و به رفتناش اهمیت ندادم خود به خود درست شد

الان اولا هر روز نمیره بخواد بره هم زود برمیگرده هنوزم رفتارمو ادامه دادم که انگار برام مهم نیست که کی میره و میاد

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
صبوری زمان نداره من نمیدونم چقدر طول میکشه ولی اینو میدونم با اعصاب خوردی و ناراحتی هم کارتون درست ...

خیلی خوب ک اینجوری خوب مثلاً یعنی وانمود کنم ک با خونوادم زندگی میکنم خوشحالم یا مثلاً چ حرفایی بهش بزنم من همش فکر میکنم اون هیچی نمیگه راضیه بنظرت چیکار باید کنم

خیلی خوب ک اینجوری خوب مثلاً یعنی وانمود کنم ک با خونوادم زندگی میکنم خوشحالم یا مثلاً چ حرفایی بهش ...

من دو سه ماه حرف جدایی هی نزدم اونم هی نزد کلا براش فرقی نداره 

خیلی خوب ک اینجوری خوب مثلاً یعنی وانمود کنم ک با خونوادم زندگی میکنم خوشحالم یا مثلاً چ حرفایی بهش ...

قرار نیست وانمود کنی خوشحالی

قراره توی وجود خودت ناراحتیتو کم کنی و دیگه بروز ندی و مدام بروز ندی و خودتو با چیزای دیگه مشغول کنی و ارزش اون مورد رو توی ذهنت کمرنگ کنی

یعنی مرتب نشینی بگی مشکل من اینه توی یه خونه ایم

بشینی فکر کنی ببینی چطور میتونی باهاشون کنار بیای و اذیت نشی

سکوت و ارامش و صبر خیلی خوبه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس