2777
2789
عنوان

خانمای تحصیل کرده میشه بیایین

305 بازدید | 28 پست

بخاطر عنوان دلخور نشین میخوام اونایی که تو جامعه هستن نظرشونو بدونم

من پشت کنکوریم ۲۰ سالمه خب

بعد من ارزو رویا هدفم مهندسی هس که پدرم اجازه نداد

به اجبار تجربی میخونم پارسالم قبول شدم پرستاری اجازه نداد

امسال گفته هر چی خواستی برو

بنظرتون خودتون یا اطرافیانتون دیدین مهندس موفق؟چرا از هر کی میپرسم میگن مهندسا بیکارن؟؟؟؟

مهندسی عمران و معماری عشقمه ولی درامد کامپیوتر بیشتره

میشه نظرتونو بگین تجربی ادامه بدم یا مهندسی؟مهندسی درامد خوبی داره؟

چرا پرستاری نرفتی؟ حداقل صد در صد شاغل بودی مهندسی باید کلی سگدو بزنی کار گیرت بیاد با هزار تا تجربه خسته میشی وسط راه

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
چرا پرستاری نرفتی؟ حداقل صد در صد شاغل بودی مهندسی باید کلی سگدو بزنی کار گیرت بیاد با هزار تا تجربه ...

گفت نمیشه پس فردا شوهر کردی نمیشه شوهرت شب خونه باشه تو بیمارستان💔

بنظرت ارزش نداره مهندسی؟اخه علاقه خیلی زیادیم دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت نمیشه پس فردا شوهر کردی نمیشه شوهرت شب خونه باشه تو بیمارستان💔 بنظرت ارزش نداره مهندسی؟اخه علا ...

ببین ارزش داره ولی به اینم فکر کن که کلا شغلای مهندسی جوریه که باید بری خیلی جاها کار کنی تا مثلا با تجربه بشی که کارای سنگین بدن بهت، وقتی پدرت میگه پرستاری نخون که شب خونه باشی به نظرت میذاره مهندسی بخونی که با هزار تا مرد دهن به دهن بشی تو اداره ها و شرکت ها اینا؟ آزمون فرهنگیان هم خوبه اینجوری که میگی حتما درست خیلی خوبه میتونی معلم شی

ببین ارزش داره ولی به اینم فکر کن که کلا شغلای مهندسی جوریه که باید بری خیلی جاها کار کنی تا مثلا با ...

اره ولی من شغل مستقل دوس دارم اخع

واااای ضعف میکنم برا مهندسی😂😍مخصوصاااااا عمران

چون از ۱۵ سالگی نذاشته به خواستم برسم میگع دیگه کاریت ندارم برو

اره ولی من شغل مستقل دوس دارم اخع واااای ضعف میکنم برا مهندسی😂😍مخصوصاااااا عمران چون از ۱۵ سالگی ...

اگه اینجوریه که خوبه برو بخون حتما موفق میشی❤️

منم به اجبار اومدم این رشته اصلا دوسش نداشتم الان میگه برو تغییر رشته بده چون دیده چقدر دارم اذیت میشیم ولی دیگه سال آخره نمیشه تغییر رشته بدم یه وقتایی فکر میکنن دارن محبت میکنن 🥲

تو فامیل دارین؟خوبه درامدش؟

لطفا میشه سوال منو جواب بدی🥲

حسم درست میگه ک محمد خیانت میکنه و با دخترای دیگه درارتباطه؟

و اینم بگو چجور پسریه اینو خودم میدونم فقط میخوام ببینم چی مبگی

رشتتون چیه وای به اجباز خواندن سخته

ریاضی دوست داشتم برم انسانی نذاشت الان تازه فهمیده که نباید به زور میفرستادم ولی دیگه دیره

لطفا میشه سوال منو جواب بدی🥲 حسم درست میگه ک محمد خیانت میکنه و با دخترای دیگه درارتباطه؟ و ای ...

خیانت عاشقانه نه گلم

بیشتر رابطش مثل رفیقع باهاشون

محمد یه پسر سطح مالی متوسط از اونایی هست که موقع حرف زدن طرف مقابل زیاد اهمیت نمیده بی ذوق خونگرم و شوخ طبع نیس کم انرژی