2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 84 پست
اسی نمیخوام دلت رو بشکونم چون خودم دوتا دختر خانم همسن شما و کوچیکتر دارم اما واقعا حیف تو حیف جونی ...

میدونم اما مگه دلم میفهمه انقد حالم بده افتادم بیمارستان تشنج کردم بخدا قسم داغونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروخدا هرکی دعا بلده واسم بخونه میگن دعا در حق دیگری میگیره توروخدا دعام کنید😭فکر خود😭کشی به ...

مطمئن باش کسی که یه بار خیانت میکنه بارها انجامش میده درست مثل اعتیاده که نمیتونه ترکش کنه خدا رو هزار مرتبه شکر کن الان مچش رو گرفتی نه فردا بچه بقل کاسه چه کنم دست بگیری دندون لق رو بنداز دور درد داره اما تموم میشه دردش

چکار کنم چکار کنم پیام ندم،؟؟ چکار کنم روزی هزار تا اس میدم نمیدونم میبینه یا بلاکم خدا لعنتش کنه نا ...

دوست گلم به حرفم گوش کن اصلا بهش پیام نده خودتو گول نزن ,درکت میکنم جدایی اونم بعد این همه سال خیلی درد داره ،خودتو کنترل کن ،گریه هاتو بکن تا سبک بشی سعی کن منطقی فکر کنی به قضیه به خوبیاش فکر نکن ،اگه انقدر پیام بدی همه چیزو بدتر میکنی ،باید یاد بگیری با ارامش با مشکلاتت مواجه بشی،با داد و بیداد و فحش فقط خودتو از چشم همه میندازی 

یکم زمان بده بهش اگه واقعا دوستت داشته باشه برمیگرده و دلتو بدست میاره ،البته به نظر من اگه واقعا مطمینی این کارو کرده باید حتما ترکش کنی وگرنه این کارش و باز هم بارها و بارها تکرار میکنه و تو هم بخاطر این همه وابستگی مرتب میبخظی و نازود میشی