2777
2789
عنوان

سردرد...

107 بازدید | 17 پست

من دیروز صبح وقتی پاشدم یه طرف طرف شدید دردمیکرد انگار مغزمو کسی بادستش گرفته بود و مشت میزد 

عصر شد 2 طرف اینجور

(از طرفی پریروز پریود شدم)

الانم که دارم تایپ میکنم یه طرف باز همون حالته

چه کنم بنظرتون؟

{امکان دکتر رفتن رو ندارم}

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

شیاف دیکلوفناک ۱۰۰

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیاف دیکلوفناک ۱۰۰

نداریم 

کسیم نیست داروخونه بره

مسکن استفاده میکردم بعدمیدیدم اثر نمیکنه نمیخوردم قبلا

پریودی چندشم میشه شیاف بزارم

یه مسکن بخور مثل ژلوفن یا نوافن.احتمالا به خاطر پریودت هست منم گاهی سردرد میگیرم.

مسکن استامینوفن325میخورم و500هم گاها اثرنداره

مواقع پریودی کم سردرد میشدم نمیدونم الان چرا اینجوری شدم

سردردهای من اصلا با استامینوفن خوب نمیشه.

یکی حس میکنم بادستش فشارمیده مغزمو

من دیگه مواقع ناچاری که دارم میمیرم قرص میخورم

الان دارم تحمل میکنم 

قرص هم قرصای قدیم

با شیره انگور شربت درست کن بخور  جیگر  پسته  گزینه ی اخر شیاف دیکلوفناک یا پروفین& ...

شیاف چندشم میشه بزارم تواینجورمواقع

شربت شیره انگورچجوریه؟

میترسم چون گرمیه حساسیت بدم

شیاف چندشم میشه بزارم تواینجورمواقع شربت شیره انگورچجوریه؟ میترسم چون گرمیه حساسیت بدم

ساده نصف لیوان شیره انگور میریزی بقیش اب از اینکه  حساسیت داری نمیدونم خوب هست یا نه اما برای سردرد خیلی جواب من استفاده میکنم 

یه دستمال ببند به سرت و درازبکش دیگه مال پریودیه منم گاهی سردردای بد میگیرم وقت پریودی و اگه تونستی بخواب بهتر میشی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه دستمال ببند به سرت و درازبکش دیگه مال پریودیه منم گاهی سردردای بد میگیرم وقت پریودی و اگه تونستی ...

دانشگاه باید برم 

تازخ ازخواب بیدارشدم

لعنت برپریودی

بادستمال درس نمیشه   

دانشگاه باید برم  تازخ ازخواب بیدارشدم لعنت برپریودی بادستمال درس نمیشه    

دیگه اگه آنقدر شدیده دردت که باید مسکن بخوری از همسایه ای کسی ژلوفن بگیر زود خوب میشی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ساده نصف لیوان شیره انگور میریزی بقیش اب از اینکه  حساسیت داری نمیدونم خوب هست یا نه اما برای س ...

سردردای پریودی یا کلا؟؟منکه فکر میکنم اینجوری شیره بخورم ترس میکنم بدتر سردرد میگیرم،🤔

سردردای پریودی یا کلا؟؟منکه فکر میکنم اینجوری شیره بخورم ترس میکنم بدتر سردرد میگیرم،🤔

ترش میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز