2777
2789

خسته شدم هرجا میرم همه بهم میگن مگ خوابت میاد چشمام همش خماره قیافمو بی حال خسته نشون میده، زیاد اهل آرایشم نیستم، باید چیکار کنم چشام از این حالت دربیاد چ خط چشم یا آرایش چشم روزانه ای چشامو جون دار تر نشون میده؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه تاپیک مادرم میگه طلاق بگیر برام گزارش بزنید شناسایی نشم ممنون 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
ای بابا چه مشکل بزرگی داری 

عزیزم میدونم همه مشکل درگیریای بزرگتری دارن، ولی من فقط گفتم شاید کسی اطلاع داشته باشه از اینکه چ آرایشی ب این مدل چشما میاد وگرنه نگفتم بی دغدغم یا تنها مشکلم اینه 

منم همینجوری چشام ولی کسی بهم نگفته خیییلی وقت پیش یکی بهم میگفت بدم نیومد یکی از دوستامم تازگیا بهم ...

😒😂ب منم میگن قشنگه، ولی میگه خیلی فیستو خسته نشون میده ک ذر اصل نیستم 

واس شماهم فیستونو اینجوری نشون میده؟