2777
2789
عنوان

روانپزشک

235 بازدید | 19 پست

روانپزشک آنلاین معتبر و قیمت مناسب سراغ دارین؟

خیلی کارم گیره لطفاً بگین اگ میشناسین.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اپ ایمپو

پاینده ایران و ایرانی 💚🤍❤️پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک

برنامه اسنپ رو داری اونجا روانپزشک های آنلاین با قیمت خوب داره

ن ندارم. نصب میکنم مرسی

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

عزیرم یه کاره نرو پیش روانپزشک چون اون فقط دارو میده اول برو روانشماس تا جایی هم که میشه سعی کن قرص ...

چرا از،قرص میترسونیش

مغز و اعصاب هم جزئی از بدنه گاهی ملتهب میشه نیاز به دارو و درمان داره

پاینده ایران و ایرانی 💚🤍❤️پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک

عزیرم یه کاره نرو پیش روانپزشک چون اون فقط دارو میده اول برو روانشماس تا جایی هم که میشه سعی کن قرص ...

متاسفانه شرایط رفتن ب جلسات تراپی رو ندارم. ناچارم

چرا از،قرص میترسونیش مغز و اعصاب هم جزئی از بدنه گاهی ملتهب میشه نیاز به دارو و درمان داره

ممن خودم روانشناسی بالینی خوندم شیش سال و میدونم جنایتی که با این قرصا میشه قابل جبران نیست، کی گفته مغز اگر ملتهب بشه باید دهرو بخوره؟  هروقت کسی که معتاد شد درست شد کسی که قرص هم میخوره درست میشه

پس وقتی علمش رو ندارید چیری نگید لطفا

ممن خودم روانشناسی بالینی خوندم شیش سال و میدونم جنایتی که با این قرصا میشه قابل جبران نیست، کی گفته ...

بگو واسه دکون و کسب و کارت بده کسی بره روانپزشک،

دیگه ببخشید روانپزشک با تخصص و علم بالاتری که از روانشناس بدون ازمون بی سواد داره باید در مطبشو تخته کنه

رشته ای که بدون کنکور پذیرش داره مشخصه چی تحویل جامعه میده

بگو واسه دکون و کسب و کارت بده کسی بره روانپزشک، دیگه ببخشید روانپزشک با تخصص و علم بالاتری که از ر ...

واقعا فهم و شعور زیادی داری، تو میدونی من کارم چیه؟ کدوم دانشگاه خوندم که چرند میگی؟ این چرندیاتی که گفتی درباره من صدق نمیکنه پس وقتی فهم حرف زدن نداری، فهم سکوت کردن داشته باش لطفا

واقعا فهم و شعور زیادی داری، تو میدونی من کارم چیه؟ کدوم دانشگاه خوندم که چرند میگی؟ این چرندیاتی که ...

شما روابط خودتو مدیریت کن ...بااین تاپیکای بچگانه که زدی همه چیز مشخصه 

جای نسخه پیچیدن واسه بقیه برو پی کراش بازیت

چرندو اونی میگه که بدون اطلاع از وضعیت کسی از درمان میترسونتش

نکنه توی لیسانس الکی از،سازمان بهداشت جهانی بیشتر میفهمی؟؟🤣🤣🤣

دیگه ام ریپلای نکن اسمتو تو اعلاناتم ببینم زحمت نمیدم به خودم بازش کنم

شب بخیر عاسیسمممم🩷🩷🩷🩷😌😌😌😌

شما روابط خودتو مدیریت کن ...بااین تاپیکای بچگانه که زدی همه چیز مشخصه  جای نسخه پیچیدن واسه ب ...

انجمن روانپزشکای امریکا از دارو درمانی به عنوان جنایت صجبت میکنه بعد من باید با تو بیسواد بیام اثبات کنم که خوبه یا بده، به تو چه ربطی داره؟ ویزیتوری دلالی فازت چیه اخه تاپیکامم واقعا به تو ربطی نداره که اومدی تو صفحه من، شعورت از حرف زدنت معلومه، تو بحثی که به تو ربط نداره دخالت نکن