2777
2789
عنوان

لیزربیکینی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 83 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من لیزر رفتم الان مثل چی پشیمونم که چرا زود تر نرفتم 😐😐😐😐😐😐😐

خجالت نمیکشیدی ؟ من روم نیست😬

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
خدایا من چرا اینا رو میبینم اخهعههع

۱۰۰ لیتر اسید دارم هرکی میخواد بیاد😂😂😂

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   

از دوران شابیزبیزک تا الان پشم هیچ‌جذابیتی نداشته و نخواهد داشتم اونم بیکینی😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

شاید جذابیتش از دست بده گاهی ببافت چل گیس رنگی با مهره رنگی جذابیتش بیشتره😵‍💫

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بچه ها تعجب نکنید بخدا منم شنیدم واسه همین بعضی ها لیزر نمیکن😂

حتی تو همین سایت شنیدم یکی یه خواستگار داشته گفته به هیچ عنوان نباید مو بدنتو برداری بدون مو دوس ندارم دیگه اینم رد کرده بود😑😂