2821
2789
عنوان

لیزربیکینی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 83 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها تعجب نکنید بخدا منم شنیدم واسه همین بعضی ها لیزر نمیکن😂

واااایییییییی یعنییی چیییی اخهههه 

خوده ما حالمون اونجوری بهم میخورهههههه

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

هر روز به درجه سم بودن این سایت داره اضافه میشه 

الان دیگه سرطان شده سم نیست

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

من میخوام باهاش غسل کنم😂

خودم کم میارم دیگه😂😂😂😂

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   
پشمام این دیگ چی بود من دیدم  زندگیم ب دوقسمت قبل دید این تاپیک و بعد دیدنش تقسیم شد  مگ ...

اروپایی ها و شرقی ها مو دارن 

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

عزیزم هر انسانی نظافت و بهداشت رو دوسست داره و لیزر موهای بدن هم برای تمیزی خود ادم هست.اما چون پرسیدید بهتون میگم که شما حتی اگر سال ها لیزر کنید و بعد اون رو رها کنید پس از مدتی موهای شما به حالت اول برمیگرده

خجالتشو چیکار کنیم 😭😭😭

بابا اونا از بس دیدن عادیه براشون 😂😂

یه عینک دودی بزن برو حال کن 

منم به شدت خجالتی ام ولی 

می ارزه 😂😁

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

حتی تو همین سایت شنیدم یکی یه خواستگار داشته گفته به هیچ عنوان نباید مو بدنتو برداری بدون مو دوس ندا ...

پشمااام

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه