2777
2789
عنوان

به من گفت ولگرد😔

121 بازدید | 15 پست

دیشب شوهرم سر یه دعوای خیلی کوچیک برای چندمین بار برگشت بهم گفت: تو همون ولگردی بودی که من از کوچه و خیابون جمعت کردم😔

منم کنترلمو از دست دادم گفتم ولگرد خواهرای جند ه اَتن 

اونم هر چقدر تونست منو زیر باد کتکهاش گرفت داشت از خونه می نداختم بیرون که دخترای کوچیکم خودشونو انداختن روم،نذاشتن 

یاد دخترم می یوفتم که جیغ می زد جگرم هزار تکه میشه 

با اینکه دستم کبود شده ورم کرده ولی درد اون جیغای بچم هزار برابر از درد بدنم بیشتره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی چی از کوچه خیابون جمعت کردم

توام میزدیش خب

مرتیکه عوضی

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

وقتی در این حد خشمگینه تو بدتر عصبانیش نکن

حالا تو اون شرایط واجب بود حتما جوابشو بدی؟

به خاطر بچه ها حداقل

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

عزیزم روان بچه رو نابود کردید که، تموم کن این زندگی رو اگر ادامه داره این کتکاش، یا واقعا کوتاه بیا و هیچی نگو که دعوا نشه یا تموم کن، بچه رو داغون کردید

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
از این ناراحتم که فک می کنم خودم مقصرم  کاش چیزی نمی گفتم و مثل همیشه فقط گریه می کردم  ...

مثل مامان من نباش خواهش میکنم ، بچه ها گناه دارن 

مامان من همیشه سکوت میکرد به قول تو فقط گریه میکرد ، من و خواهرم تا وقتی کوچیک بودیم بهمون کاری نداشت ولی بعدن مارو هم شکنجه میداد عوضی 

بعد دیگه دایی هام مامانم رو به زور قانع کردن جدا بشه 

عزیزم روان بچه رو نابود کردید که، تموم کن این زندگی رو اگر ادامه داره این کتکاش، یا واقعا کوتاه بیا ...

باید کوتاه بیام ،یعنی چاره ای ندارم ،برای دخترام باید خفه شم 

مثل همه این سالها که خفه بودم 

چقد سخته 😔