2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی بانک کسی مطلعه؟

59 بازدید | 14 پست

کسی که رشتش انسانی باشه و انسانی خونده باشه میتونه آزمون استخدامی بانک رو بده؟

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

باید دفترچه خود ازمون ببینی بیشتر بانکداری و مدیریت یا حسابداری یا کامپیوتر بر میدارن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفترچه آزمون از کجا باید تهیه کرد

هر ازمونی که میاد یه دفترچه داره که نوشته چه رشته ای چه محلی و چه تحصیلاتی لازم داره 

فک نمیکنم ازمونی در جریان باشه 

بهتره سایت    ای استخدام   رو چک کنید ازمونای بانک رو اونجا بیشتر اعلام میکنن 

سالی شاید یه بانک ازمون بگیره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ممنونم عزیزم توی همون دفترچه هم منابع امتحان رو مینویسن؟

اره خود همون سایت نمونه سوال اینام داره 

باز دفترچه سالهای قبل چک کنید ببنید با تحصیلاتتون مرتبط بوده یا نه 

اره خود همون سایت نمونه سوال اینام داره  باز دفترچه سالهای قبل چک کنید ببنید با تحصیلاتتون مرت ...

ببخشید منکه رشته انسانی خوندم نمیتونم پس ازموم بدم و وارد بشم پون گفتین بیشتر واسه کامپیوتر و اینا میپسندن

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

ببخشید منکه رشته انسانی خوندم نمیتونم پس ازموم بدم و وارد بشم پون گفتین بیشتر واسه کامپیوتر و اینا م ...

رشته تحصیلی تون چیه ؟ دیپلم هستین یعنی  ؟؟دیپلم پذیرش ندارن بیشتر همون رشته های تحصیلی حسابداری بانکداری کامپیوتر و این چیزا پذیرش میگیرن 

رشته تحصیلی تون چیه ؟ دیپلم هستین یعنی  ؟؟دیپلم پذیرش ندارن بیشتر همون رشته های تحصیلی حسابداری ...

اگر فوق لیسانس رشته انسانی داشته باشم میتونم برم ازمون بدم؟

اگر فوق لیسانس رشته انسانی داشته باشم میتونم برم ازمون بدم؟

خب فوق لیسانس کدوم شاخه از رشته انسانی 

رشته انسانی هزار تا شاخه داره 

ادبیات 

بانکداری 

حساب داری 

مدیریت 

حقوق

علوم سیاسی 

اینا همه از رشته های انسانی هستن 

ولی شما باید فوق لیسانس رشته های مرتبط با بانک رو پاشته باشین 

مثلا فوق لیسانس بانکداری یا حسابداری یا مدیریت مالی ....

اینطوری بگم که شما باید دانشگاه رفته باشید تو یکی از اینا تحصیل کرده باشین دبیرستان کافی نیست 

خب فوق لیسانس کدوم شاخه از رشته انسانی  رشته انسانی هزار تا شاخه داره  ادبیات  بان ...

ادبیات نمیشه یعنی؟

نه 

ممنون عزیزدل