2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست
سلام عزیزم این سوالات خطا دارن واسم پاسخ نمیدم  سوال دیگه ای داری بپرس پاسخ میدم

آها باشه ممنون:) 

ایندم و چطور بنظرتون؟  و اینکه حس A به F چیه؟ مدام هم خوابش و میبینم😐

ممنون میشم واسه حاجتم ی صلوات بفرستی مهربون🤍🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگیم به طلاق میکشه؟ازمن چی حس میکنی

ازین سوالات پاسخ نمیدم یه درصد اشتباه دربیاد مدیونت میشم عزیزم .ان شاءالله که همه خوب پیش میره برات ، دلخوری یا کدورتی هس رفع کنید ، از راه درست و صبوری 

یه سنگینی تو قلبت داری؟ یا یه مسئولیت بزرگ رو دوشته نمیدونم از چیه

الان انرژیم کمتر شده زیاد چیزی حس نمیکنم

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

یعنی ببینه منو ازم خوشش نمیاد؟

اونطوری ک ن اما حسش خوبه 

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

بچه ها دوباره دارم بهم فشار میاد ، احتمال خطا بالاس 

تا یه جاییو پاسخ میدم نشد قفل میکنم درآینده باز میکنم بقیه رو هم پاسخ میدم 

ممنون از درک و صبوریتون 🌱🤍

ازین سوالات پاسخ نمیدم یه درصد اشتباه دربیاد مدیونت میشم عزیزم .ان شاءالله که همه خوب پیش میره برات ...

عزیزم میشه لطفا جوابمو بدی گفتی برام انتظار میبینی چه انتظاری در چه مورد کی خونه میخریم

اره تنبلی دارم به نظرت کی میشم  رفتم دکتر دارم دارو میخورم

نزدیکه زمانش ، درمان شی باردارمیشی عزیزم 

زمانش برام نزدیکه

اخرش نفهمیدم منو ببینه پسند میکنه یانه؟😐

گفتم که حسش خوبه در حد پسند هست اما عاشق شدن زوده بخوام بگم 

چیزای زیادی هس ک از هم نمیدونین

خواهش میکنم عزیزم اومدی پس بگو🙏❤

حتما ،عذرمیخواد نشد پاسخ بدم