sahereshab مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 عنوان حس 6 | مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست فقط یک بار پست بذارید ، صبور باشید به ترتیب پاسخ میدم همیشهزیاد شد قفل میکنم ، درخواست ندین لطفاجهت سرگرمی درنظر بگیرید🤍درست بودن دعا کنین برامدرصد : ۷۵ ، ۸۰ ساحرشب🌌 درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 1403/02/24 | 17:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 طرفم بهم فکر میکنه ؟مشخصات ظاهریش؟؟ طرفت حس میکنم مشغله زیاد داره یا گرم یه کاریه بیشتر.. یکوچولو پهن موهای تقریبا کوتاهی داره بینی بزرگ ظاهرش معمولیه بیشتر درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6350 میبینیش .حسش اونطور فکرنمیکنم من چی ببینمش خوشم میاد؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 جواب منم بده☺ سوالتون چی بود درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 آخر ما با این همسایه ب کجا میرسه؟ اخرشو نمیبینمازار و اذیتتونو حس کددم درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
ftm_az عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 4329 سوالتون چی بود جواب منم بده تورو خدااااااااااااااااااااا کی باردار میشم
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 حاجت روا میشم؟ شغل اینده ام رو میتونید حدس بزنید؟ حرف اول کسی که دوستش دارم چیه؟ سوالاتت نیاز ب پاسخ دقیق دارم ، حسم درون حد قوی نیس عزیطم احتمالی میتونم بگم حاجتروا ان شاءالله بله توکلت به خودش باشه درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
ftm_az عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 4329 مشکلات رحمی دارین؟ تنبلی یا کم تحرکی؟ اگه داری درمان کن باردار میشی چن ماه آینده بعد از موارد بالا اره تنبلی دارم به نظرت کی میشم رفتم دکتر دارم دارو میخورم
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 شوهر آیندم پول داره اشناس یا غریبه غریبهمالی عادی درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
زوشا۶۶ عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 14460 طرفت حس میکنم مشغله زیاد داره یا گرم یه کاریه بیشتر.. یکوچولو پهن موهای تقریبا کوتاهی داره بینی بزرگ ... بینی بزرگ نیست لاغره نه پهن
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 حس شوهرم ب من و خصوصیاتش🙏 گاهی وقتا تنبلی یا یه خستگی تو تنشه ، گاهیم بی حوصلسدرونگراست؟حسش خوبه فقط زیاد درگیر کارا و درگیریاش شده حس کردم درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6350 میبینیش .حسش اونطور فکرنمیکنم یعنی چی یعنی خوشش نمیاد؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 دوستم داره ؟ چرا میاد ناشناس خودشو معرفی نمیکنه؟ مرسی ازت ،برات صلوات میفرستم. اره یه حسایی هس _ دلیل اینو نمیدونم اگه دودلی دارهقربونت .ممنون عزیزم درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 مثلا چه رشته ای؟ یه رشته در زمینه حساب کردن ، تمرکز رو جزئیات ، بیشتر تئوریه تا عملی درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 امسال خونه میخریم لطفا بگو یه انتظار برات میبینم درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
ملییییییی عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 7064 یه انتظار برات میبینم انتظار برای چی ؟؟؟خونه چی کی میخریم