2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست
معدل امسالم چند میشه

ی خورده ممکنه از ۱۸ پایینتر باشه ..حس میکنم زیاد حالو حوصله اونچنانی نداری.. میدونم بهت سخت میگذره اما تلاشتو بکن ..چیزی نیس ک نتونی شکستش بدی 

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویزگی هام بگو ؟  ازمون قبول میشم ؟

کنجکاوی داری معمولا ، خلاقی کمی 

زیاد فکر میکنی دوس داری راجب چیزای مختلف بدونی 

احساساتی هم هستی کمی..گاهی هم حس بی اعتمادی ب بقیه داری

کمی احتمالش بالاس لب مرزی بیشتر 

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

خودمم سر از رفتارهاش در نمیارم. بخاطر رفتارهای بچگانش باهاش قهر کردم. میتونی حس کنی از چی دلخور ...

احتمال میدم منشاء یه مشکل درونی باشه ، شاید طرحواره داره یا نگرانی و مشکلات زیاد شخصی 

اوووووخی چقدر به دلم نشست صحبتهات واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتی      

عزیزدلمی🌌🌱 موفق باشی گلم

ویژگی همسرمم میگی

درست بودن؟ همسرت صبور و قابل اعتماد ، ممکنه گاهی جدی و درونگراهم بنظربرسه

احتمال میدم منشاء یه مشکل درونی باشه ، شاید طرحواره داره یا نگرانی و مشکلات زیاد شخصی 

احتمالا دل منو خیلی شکونده 

دعا می کنم درک کنه کاریو که کرده و غذرخواهیشو ببینم.

حسش بهم چیه؟منو چجور دختری می بینه؟

باهاش ازدواج میکنم؟ 

درصد بالایی داره

بنظر کم کم خوب پیش میره براتون

امشال مطمئن نیستم اما تا سال اینده قبولی داری ان شاءالله حس میکنم خیلی مصممی و تلاش و سختی زیادی به ...

عزیزم اگر برای امسال بخوای بیشتر تمرکز کنی با بله و خیر چیزی به حست نمیرسه؟

احتمالا دل منو خیلی شکونده  دعا می کنم درک کنه کاریو که کرده و غذرخواهیشو ببینم. حسش بهم چ ...

اره پشیمونی ک داره ولی بیشتر حس کردم دست خودش نیس 

یه فردی که باید برای بدست اوردنش تلاش کنه ، و کنارت احساس تنهایی نداره 

مشکلاتش مث اینکه زیادن

دندان پزشکی قبول میشم؟

بله برات  پیشرفت و رشد میبینم 

عزیزم اگر برای امسال بخوای بیشتر تمرکز کنی با بله و خیر چیزی به حست نمیرسه؟

احتمالی شاید بتونم بگم 

سوالتو بپرس حس کردم میگم