sahereshab مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 عنوان حس 6 | مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست فقط یک بار پست بذارید ، صبور باشید به ترتیب پاسخ میدم همیشهزیاد شد قفل میکنم ، درخواست ندین لطفاجهت سرگرمی درنظر بگیرید🤍درست بودن دعا کنین برامدرصد : ۷۵ ، ۸۰ ساحرشب🌌 درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 1403/02/24 | 17:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 معدل امسالم چند میشه ی خورده ممکنه از ۱۸ پایینتر باشه ..حس میکنم زیاد حالو حوصله اونچنانی نداری.. میدونم بهت سخت میگذره اما تلاشتو بکن ..چیزی نیس ک نتونی شکستش بدی درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
reihaneh_99 عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 2189 ی خورده ممکنه از ۱۸ پایینتر باشه ..حس میکنم زیاد حالو حوصله اونچنانی نداری.. میدونم بهت سخت میگذره ا ... ویژگی همسرمم میگی
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 ویزگی هام بگو ؟ ازمون قبول میشم ؟ کنجکاوی داری معمولا ، خلاقی کمی زیاد فکر میکنی دوس داری راجب چیزای مختلف بدونی احساساتی هم هستی کمی..گاهی هم حس بی اعتمادی ب بقیه داریکمی احتمالش بالاس لب مرزی بیشتر درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 خودمم سر از رفتارهاش در نمیارم. بخاطر رفتارهای بچگانش باهاش قهر کردم. میتونی حس کنی از چی دلخور ... احتمال میدم منشاء یه مشکل درونی باشه ، شاید طرحواره داره یا نگرانی و مشکلات زیاد شخصی درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 اوووووخی چقدر به دلم نشست صحبتهات واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتی عزیزدلمی🌌🌱 موفق باشی گلم درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 ویژگی همسرمم میگی درست بودن؟ همسرت صبور و قابل اعتماد ، ممکنه گاهی جدی و درونگراهم بنظربرسه درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
شاااپرککک عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 8116 احتمال میدم منشاء یه مشکل درونی باشه ، شاید طرحواره داره یا نگرانی و مشکلات زیاد شخصی احتمالا دل منو خیلی شکونده دعا می کنم درک کنه کاریو که کرده و غذرخواهیشو ببینم.حسش بهم چیه؟منو چجور دختری می بینه؟
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 باهاش ازدواج میکنم؟ درصد بالایی دارهبنظر کم کم خوب پیش میره براتون درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
reihaneh_99 عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 2189 امشال مطمئن نیستم اما تا سال اینده قبولی داری ان شاءالله حس میکنم خیلی مصممی و تلاش و سختی زیادی به ... عزیزم اگر برای امسال بخوای بیشتر تمرکز کنی با بله و خیر چیزی به حست نمیرسه؟
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 احتمالا دل منو خیلی شکونده دعا می کنم درک کنه کاریو که کرده و غذرخواهیشو ببینم. حسش بهم چ ... اره پشیمونی ک داره ولی بیشتر حس کردم دست خودش نیس یه فردی که باید برای بدست اوردنش تلاش کنه ، و کنارت احساس تنهایی نداره مشکلاتش مث اینکه زیادن درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 دندان پزشکی قبول میشم؟ بله برات پیشرفت و رشد میبینم درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 عزیزم اگر برای امسال بخوای بیشتر تمرکز کنی با بله و خیر چیزی به حست نمیرسه؟ احتمالی شاید بتونم بگم سوالتو بپرس حس کردم میگم درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧