sahereshab مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 عنوان حس 6 | مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست فقط یک بار پست بذارید ، صبور باشید به ترتیب پاسخ میدم همیشهزیاد شد قفل میکنم ، درخواست ندین لطفاجهت سرگرمی درنظر بگیرید🤍درست بودن دعا کنین برامدرصد : ۷۵ ، ۸۰ ساحرشب🌌 درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 1403/02/24 | 17:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6889 کمی طول میکشه اما میرسه ککی ازدواج میکنم نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 کی ازدواج میکنم کی شاغل میشم شوهرم چه شکلیه و چی کاره اس اشناییتون نزدیکه کمی قدبلنده چشمای درشت کمی هم هیکلی وضعیت مالی معمولی رو ب خوب برای وضعیت شغلیتون یه معجزه یا یه اتفاق خوب رخ میده که یه نشونه از خدا میگیرمش ، صبوری داری و این ویژگی بهت کمک میکنه درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
pany۵۵ عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2731 سلام من ازدواج خواهم داشت؟ همسرم فوت کردن اگر دارم زمانش ومشخصاتش ممنونم
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 پاییز دانشگاه دندون میرم؟ احتمالش بالاست تلاشتو بیشتر کن قبولی ان شاءالله درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 سلام دوست مجازی من میشه لطفا بگی با مبین ازدواج دارم یا نه اگه حس خاصی در این باره داری هم میشه لطف ... سلام یه دودلی یا نگرانی بینتون نیس این اواخر؟ نگاهتون علاقه دوطرفه هس ازدواج تاخیر داره ، احتمالش ممکنه پایین باشه عزیزم درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
شاااپرککک عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 8115 احتمالش بالاست تلاشتو بیشتر کن قبولی ان شاءالله عزیزم اون دوباره چه زمانی باهام وارد رابطه میشه؟حرص میخوره باهاش قهرم؟حسش بهم چیه؟
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6350 اشناییتون نزدیکه کمی قدبلنده چشمای درشت کمی هم هیکلی وضعیت مالی معمولی رو ب خوب برای وضعیت شغ ... من کی ازدواج دارم خصوصیات ظاهری ومالیش میگی لطفا؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
happymoon77 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 751 سلام یه دودلی یا نگرانی بینتون نیس این اواخر؟ نگاهتون علاقه دوطرفه هس ازدواج تاخیر داره ، احتمالش مم ... خیلی خیلی ممنونم ازت گلم ببخشیدا کلا ازدواجم رو چندسال دیگه میبینی؟ همسرم چه شکلیه کجا اشنا میشیم ؟ دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 این ماه حامله میشم؟ این ماه فکر نمیکنم حسم روی وعده ۴ بیشتره تحرکتو بیشتر کن ان شاءالله زودی مامان میشی درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 حس آرش به من چیه؟منو چطور خانمی میبینه شمارو فردی هدفمند و سختکوش میبینه و کمیم پرانرژیحسش خوبه بهت اما وابستگی ای حس نکردم .مستقل از هم هستین درسته؟ درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6350 اشناییتون نزدیکه کمی قدبلنده چشمای درشت کمی هم هیکلی وضعیت مالی معمولی رو ب خوب برای وضعیت شغ ... میش هر چی حس میکنی برا ازدواجم بگی؟واینکه خصوصیات مالی وظاهریرطرف چطوره؟لطفا بگو خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 Rدوسم داره یا نه؟ فکر نمیکنم ..درصد کم داره علاقه درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6350 این ماه فکر نمیکنم حسم روی وعده ۴ بیشتره تحرکتو بیشتر کن ان شاءالله زودی مامان م ... اون پولی ک قرار بدستم برسه لطفا بگو.خیلی طول میکشه؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18276 فکر نمیکنم ..درصد کم داره علاقه آها مرسی عزیزدلم نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A حرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626