2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست
چقد مثلا؟بهمون مقداری که قول داده شده میرسه؟

مکنه کمی بالا پایین میصه مقدار و زمانش 

شاید حدودی چندین ماه آینده بهتون برسه

سوال دومو مطمئن نیستم

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

مکنه کمی بالا پایین میصه مقدار و زمانش  شاید حدودی چندین ماه آینده بهتون برسه سوال دومو مطمئن ...

اما میرسه بهتون مقدار زیادیش

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمارو فردی هدفمند و سختکوش میبینه و کمیم پرانرژی حسش خوبه بهت اما وابستگی ای حس نکردم .مستقل از هم ...

بله

یه جور کراشه.میدونم اونم دوسم داره

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
خوبی؟؟؟🫠😂 بیکار شدی اونور پیام بده که دارم برات😏😂

قربونتتت خودت خوبی عزیزم؟؟

ایجانم درخدمتمم😂😘🤍باشه حتما

اما میرسه بهتون مقدار زیادیش

کسی که ازش جدا شدم بهم فکر میکنه ؟

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
قربونتتت خودت خوبی عزیزم؟؟ ایجانم درخدمتمم😂😘🤍باشه حتما

منم خوبم بدک نیستم..

نه اونجا بهتره …

abzarek.ir/service-p/msg/2351649 دلتنگم،اما هرگز آویزان کسی نمی شوم؛عشق،به حرمت خواسته شدن،محترم است.

سلام من ازدواج خواهم داشت؟ همسرم فوت کردن  اگر دارم زمانش ومشخصاتش  ممنونم

سلام احتمال ازدواج میبینم برات اما تصمیمش باخودت هس ممکنه برات کمی سخت باشه..یه حسی تو این مایه ها

زمانش نزدیک نیس .فقط تونستم بفهمم یه مرد چشم و دل پاکه 

مکنه کمی بالا پایین میصه مقدار و زمانش  شاید حدودی چندین ماه آینده بهتون برسه سوال دومو مطمئن ...

میش برا ازدواجم بگی،حست چیه و با چکسی خصوصیات ماللی وظاهریش بگید

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
معدلم چی🥺🤣

حس میکنم بالای ۱۸ 

بیشتر نظرم رو ۱۹ و خورده ای

عزیزم اون دوباره چه زمانی باهام وارد رابطه میشه؟ حرص میخوره باهاش قهرم؟ حسش بهم چیه؟

یه نگرانی و عصبانیتی درونش میبینم یه نوع دلخوری زیاد .. حسش خوبه فقط مشکلی اواخر بوجود اومده ؟ انگار ناراحتی از دو طرفه اما ازون بیشتره 

فکنم زود هم عصبی بشه

زمانش تا چن روز اینده احتمالا ..