2777
2789

شهرمون بزرگه رفتیم سازمان فنی و حرفه ای بپرسم ببینم امتحان عملی کی هست مادرم کار داشت همراهم نیومد شوهرمم سرکار بود مجبور شدم با مادر شوهرم برم رفتنی با اسنپ رفتیم اون همه راه 40تومن برد برگشتنی اسنپ پیدا نشد بعد یه ماشین نگه داشت یه آقای مسن گفتم فلکه دانشگاه پیاده میشیم مثلا نصف راه خونمون از اونجا با بی آرتی بریم گفت باشه بعد حرکت گفت مسافر بردارم یا دربست می‌رید گفتم خوددانی بعد رسیدن بهش 30تومن دادم برگشته میگه من مسافر برنداشتم بخاطر شما تا شما زود برسید دربست حساب میشه باید دوبل بدی یعنی 60تومن منم گفتم اولا من نگفتم دربست دوما خب مسافر برمیداشتی من پول اضافی نمیدم با اسنپ از خونه تا مقصد 40دادم الان چرا نصف راه اومدم 60بدم بعد پیاده شدم دست بردار نبود که پولمو بدین بعد برگشت به منو مادر شوهرم گفت خانومای خ.ر فلات شده آبروتون میبرم پولمو بدین منم گفتم یا میری یا میرم بغل دانشگاه از کلانتری مامور میارم که دست بردار نیست برگشت پیش مادر شوهرم گفت خدا به داد شوهرت برسه چقدر رو داری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرم گفت شمارشو بردار شکایت کنیم ترسید رفت 

اینجور وقتا اصلا بحث نکن فیلم بگیر شماره طرفو بردار

اینا کلاش هستن ،روزی چهار بار اینجوری مردمو تلکه کنه بسه دیگه

یبار شکایت بشه ازش ، ادب میشه دیگه هم دهن هرزه گوشو باز نمیکنه هر جایی

مردم دانا باشن و به حقشون اگاه

این دزدا و بیشرفا مجبورن بساطشونو جمع کنن

با ابله بحث نمیکنم

اینجور وقتا اصلا بحث نکن فیلم بگیر شماره طرفو بردار اینا کلاش هستن ،روزی چهار بار اینجوری مردمو تلک ...

دقیقا موافقم من چون بهش نگفتم دربست گفت دانشگاه بعد می‌خاست بگه تو گفتی مسافر برندار دربست حساب میشه مثلا اخاذی کنه