2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من ۳ سال ازدواج کردم از بس کاراشونو کرده خسته شدم.۱سال ونیم عقد بودم ۱ سال ونیمم هس خونه خودمم امشب ...

حالا دوراز دعوا و کارکردن      بدترین کاری ک انجام دادی اینه ک جاتو عوض کردی          عادی سازی نکن این کارتو   ب نظر من برگرد سرجات     با حرف زدن مشکلتو حل کن       خاسته هاتو بگو  اونم حتما ارزش میده ب خاسته هات شک نکن 

چ کاری مثلا

ببین کلا ۴ ۵ تا برادرن کارای مامانش و باباش کلا با همسر منه همچی تقریبا ولی من هیچی نمیگم چون پدر و مادرشن

ولی ما هر هفته باید نیم ساعت بریم دنبال دختر جاریم ک اونو ببریم خونشون و باز با خودمون برگردونیم.فک میکنن ما سرویسشونیم مسیرامون اصلا یکی نیس باهم

نمیدونی چه آپشن خوبی دارع شوهرررت

واقعا تاحالا اصلا ب این دید نگاه نکرده بودم بهش

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
حالا دوراز دعوا و کارکردن      بدترین کاری ک انجام دادی اینه ک جاتو عوض کردی   & ...

با حرف زدن درست نمیشه خیلی باهاش صحبت کردم چشمش فقط اونارو میبینه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز