2777
2789
ببین کلا ۴ ۵ تا برادرن کارای مامانش و باباش کلا با همسر منه همچی تقریبا ولی من هیچی نمیگم چون پدر و ...

مگه خانواده شوهرت خودشون چلاقن؟چقدر پرو و چقدر همسرت ساده س

صابرکاظمی🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای دقیقا بعد شوهرم میاد جاریمو سوژه میکنه 😂😂😂باهم میخندیم بهش

😂😂شوهرم کلا جواب سلامشوهم نمیده اینقد ازش بدش میاد

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
مگه خانواده شوهرت خودشون چلاقن؟چقدر پرو و چقدر همسرت ساده س

خیلی ناراحتم.اونشب مادرش اینا خونمون بودن برد برسونشون ۱۰ رف تا ۱۲ ونیم نیومد منم خونه تنها.بعد فهمیدم میخاسته برادرزادشو بیاره منو تا اون موقع تنها گذاشته.

من بودم تا صب حرف میزدم تا از گارد گرفتن خسته شه

چند دفعه صحبت کردم خیلی بهم بی احترامی میکنه و حتی منو میزنه بخاطر اونا.یکدفعه منو زد بعدشم زنداداشش برداشت رفتن خونه مادرشوهرم😑

دقیقاا جاریم ب شوهرم تولدشو تبریک گفت ،بعد شوهرم به لبخند زد از کنارش رد شد😂😂🤌🏻

🤣🤣دمشون گرم والا

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
کجا ببرید و برگردونید؟؟؟

ببین این جاریم با مادرشوهرم یکم اطراف شهر خونشون ک از خونه خودمون نیم ساعت تا خونه مادرشوهرم راهه.بعد باز ما باید نیم ساعت بریم دنبال دختر اون ک ببریمش خونشون 

فک کنم داره بد توضیح میدم.ببین بجایی ک خودمون نیم ساعت توراه باشیم بخاطر اونا ۱ ساعت ت راهیم.

دخترشو کلاس میبرید یا جای دیگه؟؟؟ به نظرم کار همسرت به قول معروف شورشو دراوردنه

دانشگاهش اینجاس.

خریداشونم میکنه.بخاطرشون دروغ میگه پنهون میکنه ای خدا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز