2777
2789

اگ کسی توی بندرعباس دنبال ی متخصص خوب واسه عمل بینی می گرده دکتر فرهاد ملاحسینی خیلی کارش خوبه قبل عمل مشاوره میده و کلا خیلی پیگیر کار بیمارشه توی گوگل سرچ کنین سایتش هست میتونین آنلاین هم مشاوره بگیرین ازش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام . شما بینی اتون رو چند روزه باز کردن ؟ بعد از باز کردن گچ و باند نحوه خوابیدن به چه صورت بود ؟ بعد از باز کردن تونستین فعالیت های روزانه اتون رو انجام بدین ؟ حالتون خوب شد ؟ ببخشید سوال زیاد پرسیدم منم پنج روزه عمل کردم ولی حالم خوب نیست غذا به سختی میخورم و همیشه گشنمه و یک حال خیلی بدی دارم و کلا کلافه ام .

سلام . شما بینی اتون رو چند روزه باز کردن ؟ بعد از باز کردن گچ و باند نحوه خوابیدن به چه صورت بود ؟ ...

بعد ی هفته تامپون ورداشتن ی هفته بعدش بخیه کشیدن متاسفانه من انقد بی حال بودم که ازجام نمیتونستم پاشم حتی دو روز اخر قبل تامپون کارم به بیمارستان کشیده شد🤦

سلام . شما بینی اتون رو چند روزه باز کردن ؟ بعد از باز کردن گچ و باند نحوه خوابیدن به چه صورت بود ؟ ...

تو این ی هفته بخاطر داروی بیهوشی نمیتونی تحرک داشته باشی و بهتره هم نداشته باشی فقط سعی کن نخندی حرف نباید بزنی گریه نکنی باعث ورم میشه دیگه یجوری بگذرون بعدش راحت میشی🤦الان واس من شد یماه

تا دو هفته اول طاق باز بخاب بعدش میتونی ب پهلو بخابی فقط هواست باشه بینیتو بع بالشت فشار ندی خیلی مراقب باش خیلی زیاد