2777
2789
عنوان

خدا جواب همچین آدمی رو میده؟💔

261 بازدید | 17 پست

چقد ذوق داشتم واسه ازدواج ولی نمیدونستم قرار چ بلایی سرم بیاره عقد کردیم رفت هر یه ماه میومد هر ۱۰ روز شاید زنگی بزنه ن منو بیرون برد ن جایی تازه خونشم نزدیکه خیلی خیلییی بهش خوبی کردم ولی اون چی منو از زندگی بیزار کرده فقط دوس دارم بمیرم هر وقت احساسم میوفتم یه عالمه گریه میکنم چقد دلم میشکنه💔اخه چرا همچین کاری باهام کرد بهش میگم میگه تو اینجوری فک میکنی!خیلی بهم بد کرد من یه دختر هم چی تموم بودم ک آرزوی خیلیا بودم ولی الان چی آمد منو نابود کرد بنظرتون خدا جوابشو میده؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اصلا نمیاد دیدنم فقط هر یماه زنگ نمیزنه توجه نمیکنه نابودم کرده💔

خب شاید بلد نیست بهش بگو نیازهای عاطفی تو اکر دیدی با گفتن هم درست نشد حتمااا پیش مشاور برین. 

شماره ۱۴۸۰ مشاوره رایگان میده زنک‌بزن بهش

ن هنوز

اینقد زود عقد نکنین قبل عقد حتما همدیگرو خوب بشناسید ب تفاهم ک رسیدید عقد کنید ک تو زندگی براتون مشکلی پیش نیاد 

دوران آشنایی خیلی خوب برا شناختن همدیگه اگه مثلا تفاهم ندارید راحت جدا میشید ولی بعد عقد شرایط فرق میکنه

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگتره 🌸✨️🌈
اخه فامیل بود فکر نمیکردم اینجور شه

خب فامیلم ک باشه باید خوب همو بشناسین اکثرا میگن ازدواج فامیلی خوب نیست البته هرکی ی نظری دارع ولی نظر منم همینه 

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگتره 🌸✨️🌈
پس حتما حتما برین پیش مشاور. هیلی مشکلات ادم فک میکنه حل نشندنیه ولی با کمک مشاور چنان معجزه ای اتفا ...

باورت میشه حتی رابطه در حد نامزدی هم نداشتیم به جز دو سه بار تو این یکسال!