2777
2789
عنوان

اگه با یکی قهر باشین چیکار میکنید

253 بازدید | 16 پست

مثلا مادر و‌پدرتون در صورتی ک حق با شما باشه سه ماه قهر باشن و کلا بیخیال بشن و این قهر بخاطر زنداداشتون باشه و زنداداشی ک از خانواده بی اصالت و بی ارزشی باشه

بگین چیکار میکنید حرص نخورین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چی گفته بودی چیکار کردی یا کردن ک اینطور شد

من برای زنداداشم و بچشون خییییلی کارا کردم در صورتی ک داداش من همیشه دختر منو ک بزرگم هس گریه شو توی جمع درمیاورد اینا مهم نیس

من تک دخترم دعوایی ک کردم واقعا حق با من بود ولی مادرم پدرم قید منو‌زدن میدونی چرا چون زنداداشم فامیل گوه پدرم هس بابام نمیخواد مثلا طرف خودشون بابت این عروس ناراحتی پیش بیاد زنداداشم هم از ی خانواده بی اصالت 

من از کسی جز پدر مادرم نمیسوزم منو رها کردن

چیکار کنم حرص نخورم

من برای زنداداشم و بچشون خییییلی کارا کردم در صورتی ک داداش من همیشه دختر منو ک بزرگم هس گریه شو توی ...

شماهم رها کن و از زندگیت لذت ببر کلاغ که قهر کنه چندتا گردو به نفع باغبونه

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

من خیلی راحت میتونم قید طرف رو بزنم ولی پدر مادر بحثش جداست

اینم بگم من پدر مادر خوبی نداشتم همیشه در حال خوبی ب دیگران و وقف کردن رفاه بچه هاشون در راه دیگرون

ولی حرص میخورم

از ی طرف ناراحتم بخاطر خوبی هایی ک کردم دقیقا ماهی دودست بهترین لباس رو برای بچه ی داداشم میگرفتم کاش هیچ وقت خوبی نمیکردن اونم ب همچین آدم بی اصالتی

من خیلی راحت میتونم قید طرف رو بزنم ولی پدر مادر بحثش جداست اینم بگم من پدر مادر خوبی نداشتم همیشه ...

چرا بحث پدر ومادر جداست

اگر خوب بودن بله آدم جونشم میده

ولی وقتی انقدر بی منطق هستند چرا خودتو کوچیک کنی

مگر هرکس زایمان کرد اسمش شد مادر وپدر

ذهنتو از مقدس سازی نسبت و اسم ها پاک کن

بعد به نتایج بهتری میرسی

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

چرا بحث پدر ومادر جداست اگر خوب بودن بله آدم جونشم میده ولی وقتی انقدر بی منطق هستند چرا خودتو کوچ ...

فقط بخاطر اینکه پدر مادرم هستن و نمیخوام دلشون حتی ب ناحق از من بگیره

با حرفت موافقم ولی این فرهنگ توی مغز ما رفته