2777
2789

چرا با دعای پدر و مادر ها بچه به دنیا میاد اما با دعای خودش نمیتونه از دنیا بره؟

خب من که به خواست خودم به این دنیا نیومدم 

واقعا چرا باید این همه درد و رنج رو تحمل کنم؟

آخه عدالت کجاست؟

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

اول اینکه میگی عدالت

عدالت یعنی چی؟

بعدشم اینکه خودت بدنیا اومدنتو انتخاب کنی محاله چون باید قبلش وجود داشته باشی که انتخاب کنی و همچین چیزی غیر ممکنه

پس باید به وجود میامدی

درضمن زندگی ذاتا دردناک و بد نیست بلکه این ما هستیم که با انتخاب نادرست زندگی رو به کام خودمون تلخ میکنیم

کاربر پسر 🔴🔴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز پیش تو یه کارگاه دانشگاه شرکت کردم

گسترده تر این سوالو از استاد پرسیدم  طرف دکتری فلسفه داشت  رئیس آموزش و پروش بود یه مدت

خلاصه کسی بود برا خودش

خلاصه جوابش میدونی چیبود؟ اینکه هرچی علت باشه معلول هم همونه

یعنی اگر فقیری خونه خوب نداری ماشین خوب نداری

همه اینا بخاطر خانوادته  و مشکلات دیگ...

خدا این جا کاره ای نیست

البته من قانع نشدم و بازم رو حرف خودم بودم که عدالتی تو دنیا وجود نداره  ولی خب نمیتونستم زیاد ادامه بدم

مجبور بودم سکوت کنم

میدونی عزیزم هممون مشکلاتی دارین هممون یکی کمتر یکی بیشتر نمیدونم چرا

فکر میکنی ماها نفسمون از جای گرم بلند میشه نه بخدا

من خودم خیلی مشکلات دارم اما با آخرین امیدهای با تمام توانم دارم میجنگم چون بهتر از تسلیم شدنه خدا هم همینو میخواد

خودم بچه طلاقم کلی سختی کشیدم با کلی سختی با شوهرم ازدواج کردم دعوای خیلی بده بین من و شوهرم و درگیری های بعد آشتی و کنار اومدن با ناپدری بعد اختلافات با شوهرم عقب موندن از درسم و حتی برام دیپلم گرفتن سخت شده برای منه شاگرد اول

فوت ناپدریم برو تاپیک هامو ببین چقدر روزا که آرزو مرگ کردم چقدر به فکر خودکشی افتادم 

اما زندگی ادامه داره هر سختی و هر خوشی میگذره هیچ چیز همیشگی نیس

فقط بلید جنگید و جنگید و از خدا کمک خواست همین

چند روز پیش تو یه کارگاه دانشگاه شرکت کردم گسترده تر این سوالو از استاد پرسیدم  طرف دکتری فلسف ...

بنظر منم عدالتی نیس اون هم فقط و فقط بخاطر انسان های دیگست همین

با حکمت اعتقاد دارم اما نمیتونم دلیلشو پیدا کنم

به سرنوشت اعتقاد ندارم اما انگار واقعیه 

چند روز پیش تو یه کارگاه دانشگاه شرکت کردم گسترده تر این سوالو از استاد پرسیدم  طرف دکتری فلسف ...

واقعا هیچ عدالتی وجود نداره

درست میگی

میدونی عزیزم هممون مشکلاتی دارین هممون یکی کمتر یکی بیشتر نمیدونم چرا فکر میکنی ماها نفسمون از جای ...

من نگفتم نفس شما از جای گرم در میاد    

منم تقریبا چیزایی که نوشتی رو کم و بیش تجربه کردم حتی بدتر

علت و معلول یکی نیستن  

احتمالا اشتباه متوجه شدید

بعدشم اولا تعریف عدالت دقیقا مشخص نیست بعضیا میگن عدالت یعنی همه چی جای خودش باشه مثلا ادم لایق تو شغل مناسب حقوق مناسب ادم نالایق شغل و حقوق در سطح لیاقتش

و هیچوقت در جهانی بدون جرم نمیشه گفت عدالت هستش

بعدشم این جهان نمیتونه عادلانه باشع جهان دیگری باید باشه که عدالت برقرار بشه

این استدلال افلاطون یا سقراط برای جهان بعد مرگ بود

کاربر پسر 🔴🔴