caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 عنوان کسایی که به اینستا واردین ریلز چیه؟ 249 بازدید | 4 پست سلامریلز یعنی همون فیلم که پست میکنیم؟اگه من ی فیلم از خودم پست کنم ی تکست یا صدا هم روش بزارم ریلز محسوب میشه؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم 1403/02/23 | 21:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بی_حاشیه عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 3178 ریلز مثل فیلمه ولی سایزش فرق داره مستطیلیو مراکش ویو خوردن قائده اش اینه ریلز مدت زمانش کم باشه و آهنگ های ترند بهتر میرن اکسپلور
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 آره دیگه مطمعنی؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 ریلز مثل فیلمه ولی سایزش فرق داره مستطیلی و مراکش ویو خوردن قائده اش اینه ریلز مدت زمانش کم ... خب چطوری باید ریلز درست کنم؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم