2777
2789
عنوان

(لیفت با نخ)یا(بوتاکس چشم گربه ای)

1034 بازدید | 30 پست

عزیزان کسی تجربه ای داره بگه لطف میکنه

چقدر تغییر ایجاد میکنه تا چ بازه زمانی موندگاره

اطرافیان یا خودتون انجام دادید؟

راضی بودید کدومش بهتره؟؟؟

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

میخوام لیفت با نخ انجام بدم 

بوتاکس زیاد بالا نمیبره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام لیفت با نخ انجام بدم  بوتاکس زیاد بالا نمیبره

من راستش فیلمشو دیدم خیلی از دردش میترسم

از هزینه اش اطلاع داری گلم؟

موندگاریش چطوره؟

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
میخوام لیفت با نخ انجام بدم  بوتاکس زیاد بالا نمیبره

تنها راه جوانسازی ایناست؟

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اره دوستم انجام داد خیلی نازشد

اع واقعا با بوتاکس یا نخ؟

از هزینه اش اطلاع داری؟

موندگاریش چطور بوده

من راستش فیلمشو دیدم خیلی از دردش میترسم از هزینه اش اطلاع داری گلم؟ موندگاریش چطوره؟

اگر درست بگم چون خواهرم انجام داد نخی ۶۰۰گرفتن برای زیر چشم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اگر درست بگم چون خواهرم انجام داد نخی ۶۰۰گرفتن برای زیر چشم

کجا انجام دادن راضی هستن الان؟

درد داشته؟🥺

بوتاکس انجام داد  چشاش خیلی قشنگ شد حالت دارشد ۴ ماه موندگاربود

اع پس خوبه تغییرش قابل رویت بوده؟

کجا انجام دادن راضی هستن الان؟ درد داشته؟🥺

نه ولی خیلی باید مراقب باشی مثلا گفته بود خواهرم روی صورتش نخوابه و اینا 

و یسری نکات که حتما باید رعایت کنی اگر نکنی سیاه میشه 

اگر آدم منظمی هستی خوبه اصلا درد نداشته 

خودش راضیه