2777
2789
عنوان

ارثموخوردن 😢

194 بازدید | 15 پست

مادرم سال 91فوت کرده 50گرم طلا20میلیون پول داشت همشوباکارکردن جمع کرده بودگفت بودپولاماله پسرم طلاهابرادخترم سال 92پدرم خونه روفروخت رفت زمین خریدبسازه براساختش پول کم آوردن عین  احمقابردم طلاهاروفروختم دادم به پدروبرادرم گفتم جهیزیه ی خوب میدن دیگه ندادن که هیچ آبروم توکل فامیل رفت گفتن مابهش هیچی نمیدیم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اشنباه کردی عزیزم دیگه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

عین بهزیستی هابرام جهیزیه جمع کردن شوهرم هیچی نگفت گفت بیانیه پولی بدیم فعلاخونه ی بالای بابات بشینیم 5سال نشستم نزاشتن یه آب خوش ازگلوم بره پایین موقع دراومدن پول پیشمم میخواستن ندن   

ای بابا حتما سنت کم بوده بچه بودی 

آره 15سالم بود قشنگ پدروبرادرم سواستفاده کردن برادرم پولارواصلاخرج نکردجمع کردماشین خریدوفروش کردالان نمایشگاه ماشین داره 

الان طبقه ی بالاهم ماله ایشونه زن بابامم نقشه کشیده بابامم پایینوبزنه به نامش درسته نیازندارم بهشون ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم. تونستی با یه وکیل در این مورد مشورت کن ببین راهی داره پول طلاهاتو زنده کنی

خیلی ناراحت شدم عزیزم. تونستی با یه وکیل در این مورد مشورت کن ببین راهی داره پول طلاهاتو زنده کنی

هروقت چیزی میگم همسرم میگه ولش کن خدابزرگه خونه داریم به اونامحتاج نیستیم بهروزی خداجواب میده

هروقت چیزی میگم همسرم میگه ولش کن خدابزرگه خونه داریم به اونامحتاج نیستیم بهروزی خداجواب میده

باز خداروشکر که شوهرت آدم خوبیه. ولی خودت همیشه یه پس انداز مخفی داشته باش...