2789
عنوان

تیروئید

70 بازدید | 11 پست

سلام

من چند وقته پشت بینیم و گلوم خیلی سفت شده نفس کشیدن برام سخت شده 

سرماهم نخوردم 

یه چیز سفت انگار پشتشه 

ایا تیروئید اینجوریه؟

من قبلا ازمایش دادم گفتن تیرویید نداری درصورتی که خیلی لاغرم و انگار علائمشو دارم 

دوباره یعنی برم ازمایش بدم ممکنه اشتیاه کرده باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آزمایش تخصصیش رو بده

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

اگر بلع دچار مشکل شده و حالت بغض داری توی گلو تیروییده میتونی سونو بدی

نه میخوام نفس بکشم شبیه پلیپ هست اما پلیپ فقط نختص بینی 

من گلومم احساس پری دارم 

حدس میزنم خودمم از تیروییده

سونوگرافی تیروئید بده 

من رفتم ازم ازمایش خون گرفت 

حس میکنم مشخص نشد 

گفت نیازی به سونوی اونجا نیست باهمین مشخصه نداری و فلان 

اگر تیرویید کم باشه ممکنه تشخیص نداده باشه؟

تخصصیش چجوریه  همون سونوگرافی ؟

خوده پزشک راهنماییت می‌کنه 

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

نه میخوام نفس بکشم شبیه پلیپ هست اما پلیپ فقط نختص بینی  من گلومم احساس پری دارم  حدس می ...

احتمال داره سینوزیت باشه یا همون پولیپ چون تیرویید بینی رو کار نداره

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@