2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 70 پست
رشتم علوم تربیتیه چجوری برم رشته فرهنگیان باید چیکار کنم بنظرت فرهنگیان بهتراز پزشکی

قطعا برای ی خانم فرهنگیان بهتر از پزشکیه 

مادرم هوشبر هستن 

من سال کنکورم با تموم متخصصای اتاق عملش حرف زدم 

همشون ی چیز میگفتن 

مردا میکفتن اگ دختر بودیم میرفتیم آرایشگر

خانمام مبگفتن خیلی سخته و خیلی روحیه باید داشته باشی 

پزشکی عمومیم درامدش ۳۰ اینا نیست مثه همه شغلای عادیه

اگ ب کار تو بیمارستان علاقه داری پرستاری سخته اتاق عمل و هوشبری بد نیستن 

ولی اگ ب درامد نیاز داری فرهنگیان هست دبیر زیست و فیزیک و شیمی اینا بشی بعدا ک تدریست خوب باشه کلاس خصوصی میذاری ولی همون اولشم حقوق میگیری 

اگه دنبال درآمدی پزشکی نرو  پزشکی رو ادم از ۱۸ شروع کنه تازه تو ۴۰ سالگی به درامد بالا میرسه. ...

پرستاری اسون تره درصد قبولیش برا من چقده میتونم از طریق لیسانسم برم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قطعا برای ی خانم فرهنگیان بهتر از پزشکیه  مادرم هوشبر هستن  من سال کنکورم با تموم متخصصا ...

الان ازمون استخدامی امسال چن نفر بیشتر برا شهر ما نمیخواست اخه میدونی میخوام یه کاری باشه ک وارد شدن ب بازار کارش راحت باشه انقدر سخت نگیرن مثلا برا معلمی ۷نفر بخوان از ی شهری خب شانس من برا قبولی چقده مگ

پرستاری اسون تره درصد قبولیش برا من چقده میتونم از طریق لیسانسم برم

نه باید کنکور بدی کلا 

گفتم که عزیزم رشته های علوم پزشکی همشون کنکورو لازم دارن 

فقط این ازمون لیسانس به پزشکی چند ساله اومده اونم بدرد شما نمیخوره قبلتر گفتم شرایطش رو

پرستاری قبولیش راحت تر از پزشکیه طبیعتا. مثلا تو منطقه ۱ با رتبه زیر ۱۰ هزار میشه اورد اما پزشکی زیر ۵۰۰۰ م۱ تازه پزشکی از ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ اش دیگه تعهدیه اغلب

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
ازمون لیسانس به پزشکی قبول شدنش از کنکورم سخت تره کلا یه دانشگاه برگزار میکنه ظرفیتشم خیلی محدوده مص ...

بله شرایط سنی رو میدونم ایشون لب مرزه

بلاخره یه امتحان بکنن بد نیس

معدل ایسانس بالای 17 خیلیا دارن وای قبوایش سخته بخصوش زبانش

با هر رشته ای هم میشه ثبت نام کرد فقط مرتبط نیست بجز هنر و انسانی همه رشته های تجربی و ریاصی میشه

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

دقیقا.اینکه میگن علاقه باشه سختی مهم نیست واقعا حرف چرتیه

اتفاقا اگ علاقه داشته باشی میتونی زنده بمونی

وگرنه اونی ک از رو اجبار بره همون دهم ب لقا الله میپیونده😫 

واقعا بعضیا خیلیییی کرگدن پوستن ک هیچیشون نمیشع من له و لورده شدم

بله شرایط سنی رو میدونم ایشون لب مرزه بلاخره یه امتحان بکنن بد نیس معدل ایسانس بالای 17 خیلیا دارن ...

میدونم با هر رشته ای میشه 

ولی سوالاتش از خود دروس پزشکیه. ایشون که تا بحال نخونده اون دروس رو سنشم لب مرزه پذیرشش هم کمه وافعا شانس کمی داره همون کنکور بده بهتره . شرط معدل دیپلمم داره فک کنم

میدونم با هر رشته ای میشه  ولی سوالاتش از خود دروس پزشکیه. ایشون که تا بحال نخونده اون دروس رو ...

شما گفتی فقط رشته های مرتبه من گفتم وگرنه ک میدونم از دذوس پزشکیه جغرافیا نمیپرسن ک

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

شما گفتی فقط رشته های مرتبه من گفتم وگرنه ک میدونم از دذوس پزشکیه جغرافیا نمیپرسن ک

من نگفتم فقط برای رشته های مرتبطه. متنی که نوشتم رو درست نخوندید. من نوشتم بیشتر برای کسایی مناسبه که مدرک مرتبط دارن مثل رشته های پیرا. هنوزم میگم. چون اونا تو اون ۴ سال حداقل یه بخشی از این دروس رو خوندن ولی رشته غیر مرتبط هیچی از این دروس نمیدونه. اغلب قبولی هام اگه برید تحقیق کنید از همین رشته های مرتبط هستن.