2777
2789
هستی جون بچتون چند وقتشه؟ من دخترم 7ماه ونیمشه، اوایل تو کریر یا اینکه حالا یه بالش بزرگ میذارم زیر ...

قاشق رو تو دهنش نگه دار يه کم مجبور شه قورت بده.

رخت عزا را از تن به در نکنید.....اینجا ایران است.....
منم پسرم رو میشونم کنارم بهش غذا میدم ولی یهو میبینم پرید نشست وسط سفره دیشب تو ی حرکت انتحاری سس فل ...

سس فلفلی😱😨😨😨😨

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم هشت ماهشه چون هنوز غذایی که میدم سفت نیست وراحت میتونه قورت بده درازکشیده اگرنشسته بدم چون غذاشله ازدهنش میریزه وچون چاردست وپامیکنه بنشونمش رفته...

گاهی بایدبپذیریم که بعضی ها فقط میتواننددرقلبمان باشندنه زندگیمان....❤
دختر من 9ماهشه.چهار دست وپا نمیره چیکار کنم؟

مى ره عزيزم.عجله نکن...خواهشا بچه ها رو با هم مقايسه نکنيد چون نگران الکى مى شين.

مى ره عزيزم.عجله نکن...خواهشا بچه ها رو با هم مقايسه نکنيد چون نگران الکى مى شين.

اره دختر من دندون نداره بچه های کوچکتر از دخترم دندون دارن منو کشتن ک بچت چرا دندون نداره

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
اره دختر من دندون نداره بچه های کوچکتر از دخترم دندون دارن منو کشتن ک بچت چرا دندون نداره

ببين بچه ها متفاوتند....من دخترم ده ماهگى راه رفت,اما تا سه سالگى نمى تونست حرف درست حسابى بزنه....تو سه سالگى از پوشک گرفتمش,الان همونايى که منو سرزنش کردند بچه هاشون از دخترم عقب ترنط.دخترم الان سه سال و نيمشه انواع شعر و سوره کوچيک حفظ مى کنه....ديگه اصلا تو لباسش خرابکارى نمى کنه..در حالى که بچه هاى اونا هنوز هم تو لباسشون خيس مى کنن هم حتى يه شعر بلد نيستند.در حاليکه يه سال بزرگترن..هر چيزى وقت داره عحله نکن....