2777
2789
عنوان

بچه ی بد قدم 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 5258 بازدید | 216 پست
باشه تو که راست میگی باید اول تاپیک میگفتی مامانم میگه  منم وقتی بچم بدنیا اومد ولی سختی کشیدم ...

بابا به قران خسته شدیم مگه شده مرد ۵ماهه بیکار باشه 😭خرج به این گرونی گلمونو بستیم انقدرم مماز خودنم و توسل هیچ کدوم جواب ندادن 

باشه اصلا بچه خوش قدم گفتم تو ماهه ۱۰ دوز میره سرکار اون دفعه رفت برا یکی کار ورد نصف مزدشو نداد اینو چی میگی هرجی گفتیم حرامت باشه .حالیش نشد مزد بابابم خورد از جاسک برا بابام زنگ میزنن میگن بیا اونجا کار دوماه کاره . جاسک اون سر ایران 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب از وقتی به دنیا اومده وضعیتمون این شده😭

شاید خدا داره امتحانتون میکنه ببینه چقدر صبورین؛ خدا را خوش نمیاد به اون طفل پاک این نسبت هارا میدین

فرزا و نشیب تو زندگی همه هست این حرف ناشکریه و این بدقدم گفتن و نحس و ... نسبت هایی بوده که زمان جاهلیت بهم میدادن

شما در عین اینکه وضعتون مالیتون خیلی خوب نیست صدقه بدید زیاد استغفار کنید انشالله بزودی مالتون وسعت و برکت پیدا میکنه

ایشالا خدا از دستت بگیره بلکه ادم شدید 

والا از استارتر بدتری 

اون فقط یه حرف به بچه گفته تو آرزوی مرگ بچه رو میکنی که به استارتر ثابت بشه حرفش بده! عجب بابا!!!! 

چطور زبونتون میچرخه به این حرفا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

های مرده ما ده ۸۰ رو نشناختی مگه خنگم بیام بگم چن سالمه و کجامو بعد به فامیل تاپیک ممو بخونه😂

بی خیال دختر گلم توضیحاتت بیشتر خنگ بودنت رو ثابت میکنه. فحش نده...‌ دیگه اتفاقیه که افتاده... همه فهمیدن الکیه ولی خدارو شکر که الکیه .... چون عنوان تاپیکت کفر بود... حالا برو به کارات برس هرقدر بیشتر دست و پا میزنی بیشتر بد میشه عزیزم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
های مرده ما ده ۸۰ رو نشناختی مگه خنگم بیام بگم چن سالمه و کجامو بعد به فامیل تاپیک ممو بخونه😂

پس حتی خودتم نمیدونی با خودت چند چندی🤦🏻‍♀️ 

کی واسش مهمه ک بیاد نگا کنه لیلی راجع ب اون حرف زده یا نه 

جمع کن بابا 

من خودمم سه تا کاربری دارم 

تو هرسه تا اسمم هست زندگیم هست🙂🤣 قبلا حساس بودم الان برام مهم نیست اینقدر هستن کسایی ک بالفرض مثال اسمشون زهراس و با پسرخالشون روهم ریختن و عدل سناشونم یکیه ک پشمات میریزع🙂 

شل بگیر هیچکس اونقدری ک تو فک میکنی پیگیر نیس

خدا تورو لعنت کنه که بیخودی داری حرف میزنی به بچع ارزش قائل نمیشه تو اسمتو گذاشتی مذهبی ؟ مذهبی ن ...

تو رو ک خدا لعنت کرده معلومه انقد دلت سیاهه این حرفو میزنی

چرا گفتی خدا از اسی بگیرتش؟

بخاطر دل سیاهت

گیر  ب مذهب نده وقتی چیزی برا گفتن نداری

تاسف عمیق منم پذیرا باش بابت خودت

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

اتفاقا مادرش همین حرفو انداخته دهن همین بچه اش

اخه طفل ۵ ماهه چکارست 

ماهر وقت دنبال اوستا و بنا بودیم بهونه درآوردن انقدر اذیتمون کردن یا وعده میدادن نمیومدن یا یه روز درمیون میومدن یا میگفتن سرمون شلوغه تعجب میکنم استارتر تو شهر بزرگ تهران میگه کار نیس مگه میشه!!!!

کم چرت بگو به چیش حشودی کنم؟؟ 

من داداشم به دنی اومد میمیردم براش حتی الانم همینم 

شما با طرز حرف زدنت معلومه میگی به چیش حسودی کنم😬 بعدشم خودت خجالت نمیکشی به خواهرت میگی بدقدم چطور دلت میاد 

اره 

چرا از اول نگفتی مامانم اینجوری میگه پس؟! 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️