2777
2789
عنوان

بچه ی بد قدم 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 5258 بازدید | 216 پست
مامانم همش گریه میکنه بخدا روزگارموت داغونه  ۱۵ساله که بابام اینطکری میرفته سرکار خب زنگ نیزنن ...

یعنی الان 5ماهه مامانت زایمان کرده و بابات بیکارشده، مامانت این حرفو میزنه؟!؟ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان می‌فرمایید شما۱۸سالتونه؟ مادرتون چهل سال؟  خوب من میگم درسته  ولی موقع انتخاب اسم ی ...

بابا ولش کنید دیگه کوچولوعه ... الانم اول صبحه تو تخت خواب خون به مغزش نرسید یه چرتی گفت... 

اسی قفل کن دیگه توجیه نکن چون گندش بیشتر میشه ... 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب خودت بیا لطفا 

تویی ک داری در مورد بچت اونطوری حرف میزنی وای ب حال بقیه...

لطفاً این چرت و پرتارو تمومش کنین از اول ب این چیزا اعتقاد ندارم

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
ب خودت بیا لطفا  تویی ک داری در مورد بچت اونطوری حرف میزنی وای ب حال بقیه... لطفاً این چرت و ...

بچش نیس احتمالا خواهر اون بچه اس تاپیک زده کدوم پدرو مادری درمورد بچشون این چیزارو میگت

خواهر من ۵ماهه اومده دریغ از روزیش تازه روزی ماروهم خشک کرده عمرا تو عمرم شوهر ۵ماه بیکار نبوده همش ...

اسی بچه خرج داره

، الان کارگری هم‌بره روزی چارصد پونصد میدن

حتمن نباید همیشه پیمانکاری ورداره ک

بگو‌برو کارگری تا خودت کار جدید ورداری

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

خدایا ببین خودت بچه رو به چ بی لیاقتای میدی 

رفته برا من شوهر پخمه گرفته ایراد از عقل خودش نمیگیره از بچه میگیره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
بچش نیس احتمالا خواهر اون بچه اس تاپیک زده کدوم پدرو مادری درمورد بچشون این چیزارو میگت

اتفاقا مادرش همین حرفو انداخته دهن همین بچه اش

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

من حس کردم چون بچه دختر بوده اینجوری میگی 

هیچ آدم عاقلی در مورد بچه این حرفو نمیزنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷