2777
2789

دیپلم دیگه خریدن داره؟ 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربی امتحانات نهایی داره هیچ راهی نداره بخریش بااااید بری امتحان بدی 

مگر اینکه آشنا داشته باشی تو مدارس شبانه با پول خیلی خیلی زیاد دیپلم فنی بگیری اونم نه به این زودیا انتخاب واحد داره حداقل سه الی چهار ترم طول می کشه یعنی دو سال 

منم دنبالشم کسی سراغ داری 

واسه چیته؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

واسه چیته؟

این مدرک پولی های بیرونم بری بخری فقط پولتو میگیرن ازت بدرد جرز نمی خوره چونکه تمام مدارک دیپلم ها الان تو سامانه آموزش پرورش ثبت میشه کد رهگیری و استعلام داره برچسب هولوگرامی و... اگر برای ورود به دانشگاه و... می خوایی راهش بسته ست 

شنیده بودم راحت میشه خرید مگه میشه 

من پدرم معلم سالی چند تا دیپلم میگیره برای مردم تو مدارس بزرگسال چیزی که شنیدی برای سال های قبل الان همه اش سیستمی شده هیچ راهی نداره از وقتی امتحانات نهایی ثبت نمرات تو سایت و... اومده غیرممکن شده 

این مدرک پولی های بیرونم بری بخری فقط پولتو میگیرن ازت بدرد جرز نمی خوره چونکه تمام مدارک دیپلم ها ا ...

نه نمی‌خوام دانشگاه برم فقط می‌خوام اون دیپلمرو داشته باشم اینجوری هم نمیشه ؟

نه نمی‌خوام دانشگاه برم فقط می‌خوام اون دیپلمرو داشته باشم اینجوری هم نمیشه ؟

اگر صرفا می خوایی اسمش باشه یه برگه تقلبی بدن دستت چرا نشه 

ولی اگر برای استخدام و دانشگاه و الباقی ماجرا می خوایی خیر نمیشه چون استعلام میشه 

اگر صرفا می خوایی اسمش باشه یه برگه تقلبی بدن دستت چرا نشه  ولی اگر برای استخدام و دانشگاه و ا ...

نه نه اصلا دانشگاه نمی‌خوام برم .. یعنی واسه همینجوری که ثبت شه بگن دیپلم دارم یا اگر بخوام واسه کاری استخدام شم کاری که مربوط به رشتم نباشه ها ، میشه ؟