2777
2789
رشتم تجربیه ینی میشه مال رشته دیگرو بگیرم؟ چون تو پروندم تجربی ثبت شده مگه میشه ؟ بعد مگه فرقی داره ...

رشته دیگه بخوایی مثلا رشته های فنی حرفه ای یا هنرستان باید پرونده اتو ببری مدرسه بزرگسال پول بدی تطبیق واحد می زنن عمومیات تطبیق می خوره تخصصیا می مونه یا خودت امتحان میدی یا آشنا پیدا می کنی پول میدی زد و بند می کنن به جات امتحان میدن 

بستگی داره چند واحد باشه مثلا درسای تخصصی اون رشته پایه دهمش رو شهریور امتحان میدی پایه یازدهمش رو دی ماه پایه دوازدهم رو خرداد سال بعد. سال دیگه این موقع دیپلم اون رشته رو میگیری 

تجربی امتحاناتش نهایی عزیزم باید خودش بره حوزه عکسش چک میشه امتحان بده یه مدرسه ای که خودشون مشخص می ...

سلام بله منم حرفتون قبول دارم که باید بره امتحان نهایی بده اما من یکجا به من گفتند دیپلم میدن درسته من که نمی‌خوام🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واسه کسی مدرک نهم میخام میتونین کمکم کنین

سلام عزیزم واسه خرید مدرک نهم باید بری یه مدرسه بزرگیالان پیدا کنی تو شهرتون که به راحتی گیرم میاد بعد برو با مدیرش حرف بزن و شرایطتو بهش بگو چون راهنماییه کار زیاد سختی نداری اگر رشته خاصیم مد نظرته بهش بگو اینجوری میتونه درسایی که به اون رشته مربوط میشرو کمکت کنه تا به مشگل نخوری ولی قبلش حتما بهش بگو که نمره الکی بهت نده اوناییم که میدونی میتونی خودت امتحان بده نمره بالا بگیری

به من بگو رشته ات چیه راهنماییت کنم بعد اینکه حتما باید تجربی باشه ؟ آخه میگی غیرمرتبط کارت

عزیزم رشته من خیاطی تو کاردانش بود تا ۱۲ خوندم ولی دیپلم نگرفتم میتونم دیپلم رو بخرم معتبر هست ممنون میشم راهنمایی‌ام کنی

رشته دیگه بخوایی مثلا رشته های فنی حرفه ای یا هنرستان باید پرونده اتو ببری مدرسه بزرگسال پول بدی تطب ...

سلام من درسم تموم شده الان میخوام دیپلم رو بگیرم میگن ببر بزرگسالان اونجا امتحان بدم بعد راحت میگیرن بازگسال‌ یا نه میشه دیپلم که کاردانش هستم بخرم یا نه اونا معتبر نیستن؟