2777
2789
سلام خسته نباشید خدمت دوستان نی نی سایت من دچار فلج بل شدم الان هم شیش روز دکتر گفت تا ده روز اصلا م ...

چون اولش اعصاب صورت خیلی متورمه بهتر اینه ک نه کیسه اب گرم بزاری و نه ماساژ بده تا ویروس از بین بره

ممنون عزیزم منم خوب شدم ولی ی سری مشکلات جدید برام بوجود اومده مث حرکات اضافه نیمه صورتم ک درگیر بود

خداردشکر ک خوب شدی عزیزم ..مثلا چه حرکاتی؟الان ک خوب شدی صورتت درد نمیکنه؟ 

برای من ۴ ماهه ک خوب شده ولی هنوز استخون صورتم درد دارا 

...taiping

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداردشکر ک خوب شدی عزیزم ..مثلا چه حرکاتی؟الان ک خوب شدی صورتت درد نمیکنه؟  برای من ۴ ماهه ک خ ...

چرا یه قسمتایی درد میکنه هنوز مث کنار بینیم روی لپم.من ورزشارو نمیدونستم باهم انجام دادم مثلا حرکت بستن چشمو با قنچه کردن لبم انجام دادم الانم لبمو قنچه کنم خود بخود چشمم بسته میشه حتی وقتی حرف میزنم لبام تکون میخوره چشمم جمع و کوچیک میشه

[QUOTE=79949096]خیلی گرمیجات بخور مخصوصا شربت عسلو سه شیره دائم آدامس بجو شبا کیسه آبگرم بزارو روغن سیاهدونه بمال و ...[/QUOواقعا دو هفته ایی خوب میشید.فیزیوتراپی گفت اصلا ادامس نجو .الان س جلسه دارم میام ولی هیچ تاثیری نمیبینم خیلی نگرانم

[QUOTE=79949096]خیلی گرمیجات بخور مخصوصا شربت عسلو سه شیره دائم آدامس بجو شبا کیسه آبگرم بزارو روغن ...

۳جلسه هنوز اول راهی بستگی به شدت بیماریت داره بعضیا با ده جلسه خوب میشن ولی بعضیا نه دکتر من میگف انقدباید بری فیزیوتراپی تا خوب بشی

فریحا . ماست و ترشی نخوره اصلا . سعی کن ماساژ بدی صورتش رو از زیر گردن تا پشت گوش. حرکتهایی مثل اینک ...

سلام خانم طلایی منم این مشکل برام پیش اونده ۲۵ سالمه تورو خدا یه جوری باهام در ارتباط باش خیلی میترسم

امروز پنج روزه دچار شده دکتر دارو داده بود امروزم اولین جلسه فیزیوترابیش بود ولی فرقی نکرده

سلام 

من یک ماه مونده به زایمانم سمت چپ صورتم فلج شد .اصلا فیزیوتراپی نرفتم ولی بعد از 17 روز با اقدامات همسر و خانواده ام خوب شد 

راهکارش هم ماساژ صورت و گوش و پشت گوش و گردن با روغن سیاهدانه .زیتون. روغن اسطوخودوس (هر کدام جداگانه)روزی چهار تا پنج بار هر سری نیم ساعت .

گذاشتن کمپرس گرم روزی چند بار بعد از روغن مالی به مدت نیم ساعت 

درست کردن یاغلی خمیر(آرد رو کمی با روغن محلی تفت بدین) و گذاشتن آن پشت گوش و صورت و گردن. روزی یک بار 

و ورزش صورت 

من همون روز اول دکتر هم رفتم و دکتر قرص داد و گفت بعد دو هفته بیا فیزیوتراپی و اصلا ماساژ نده ولی شکر خدا من تا اون موقع خوب شدم

من شدم ولی خداروشکر خوب شدم 

سلام عزیزم شما فلج بلز گرفتید چقدر طول کشید تا کامل خوب بشید داداشم گرفته الان ده روزه هیچ تغییر نکرده یک طرف صورتش کاملآ فلج شده تو رو خدا کمکم کن

من توی سن کم4بار دچار شدم و بار آخری که این اتفاق برام افتاد کامل به حالت اول برنگشت 

خیلی برام سخت شد😢

دلیل هم برای این مشکل وجود نداردچند بار هم MRAانجام دادم ولی مشکلی وجود نداشت