2777
2789

فریحا . ماست و ترشی نخوره اصلا . سعی کن ماساژ بدی صورتش رو از زیر گردن تا پشت گوش. حرکتهایی مثل اینکه بخوای ریز لپش رو بکشی یا نیشکون بگیری رو پوستش انجام بده فزیوتراپ بهش ورزش میده باید هر روز انجام بده .سعی کن خودت رو ناراحت نشون ندی و هر وقت از فزیوتراپی اومد بگو وای چقد بهتر شدی .صبحه معمولا ممکنه صورتش بیشتر شل باشه .نگران نباش ان شاءالله زود خوب بشه 

منتظر خبرهای خوبم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب چشمش رو با دستمال نخی ببنده با چسب . صبح براش قطره اشک مصنوعی بگیر. شبها اگه خوابید ممکنه بشه با دست چشمش رو بست البته برا بعضی ها نمیشه . روبروی باد کولر نباشه . قطره گل بنفشه یادت نره . هیچی مثل روحیه و ورزش اثر نداره

منتظر خبرهای خوبم

خب چشمش بسته نمیشهپلک زده نمیشه رگها خیس نمیشن . موی رگهای توی چشم خشک میشه اینجوری میشه. منم این دوره رو با شوهرم گذروندم باهاش برو تو اتاق فزیوتراپی. بهش روحیه و امید بده

منتظر خبرهای خوبم

غذاهای خشک بهش نده . برنج رو نرمتر درست کن. گوشت رو کامل بپز . اب احتمالا از دهنش بریزه . مایعات رو با نی شوهر من نمیتونست بخوره . اگه اون میتونه با نی بخورهکه اذیت نشه . 

منتظر خبرهای خوبم