2777
2789

ما هم اولش ترسیدیم فکر کردیم خدای نکرده سکته کرده خیلی بده من خیلی شوکه شدم طلایی جان چقدر طول کشید شوهرت خوب شه عزیزم

چه بی تابانه میخواهمت ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوری

طب سنتی که رفته بود بهش روغن گنه گنه و روعن قسط داده با اون ماساژ میدم چندتا هم سربت تقویت اعصاب و خاک شیر نوشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ما شهرستان بودیم که این اتفاق برا شوهرم افتاد خدا لعنت کنه فزیوتراپیست اونجا رو . بشدت تو درمانش خلل ایجاد کرد کل صورتش سوخت . با گریه من برگشتیم تهران ..میگفت چون خوب نشده بزار بمونم بهتر شیم بعد برگردیم . ولی اومدیم تهران کلی روحیه اش بهتر شد فزیوتراپیست دانا و با تجربه و صبور . شوهر من ۷۰ درصد خوب شد ولی بخاطر همون شک هایی که با برق به عصبهاش داده بود یکی از عصبهای کنار لبش از کار افتاد برق با ولتاژ بالا گذاشته بود اون دکتر احمق و بیسواد شهرستانی . الان قسمتی از لبش خوب نشده. 

منتظر خبرهای خوبم

شوهرم دو روز قبلش چشماش شدیدا میسوخت و درد میکرد زبونش حس نداشت میگفت انگار آفت زدم کم اشتها شده بود بدنش درد میکرد بعدش صبح از  خواب پاشد  لبش کج شد

جاری من بعد از زایمان اینجوری شد با ۱۰ جلسه فیزیک تراپی خوب خوب شد

خدای مهربون 28/2/87منو به عشقم رسوند 2/10/91اولین فرشته و 25/3/95دومین فرشته رو بهم داد خدایا خیلی خیلی خیلی شکرت حفظشون کن بگو امین