2821
2789
آره هستیم

خودش خواهربرادردیگه از اون مادر داره یا نه شاید تنها هستش شماهارودوست داره نمی خواد تنها باشه گناه داره ما یه فامیلی داریم اولا اصلا خواهر برادرهای ناتنی ش رومحل نمی‌داشت ولی چند سال اینقده باهاشون خوب شده

بایه کامنت مگه منو میشناسی میگی مشکل داری

نه نمیخوام قضاوتتون کنم اما واقعا توهین سنگینی بهشون کردین بنده خدا کاری نکرده بود که لیاقت اینجور فحش وناسزا رو داشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش خواهربرادردیگه از اون مادر داره یا نه شاید تنها هستش شماهارودوست داره نمی خواد تنها باشه گناه د ...

چی بگم آخه 

مامانمم با من دعوا میکنه نمیخواد اون بیاد خونمون

مامان خوشش نمیاد ، مادر اونم از من خوشش نمیاد 

خب طبیعیه اونا هووان

تو هم به برادرت بگو مادرا با ما مشکل دارن بیرون قرار بزاریم هم دیگرو ببینییم با هم بریدسینما پارک کافه به نظرم باهاش ارتباط بگیر نمیدونم چرا حس میکنم ادم خوبیع 

مگ قبل اومدن زنگ نمیزنه؟؟ بگو اره منم میخام ببینمت بریم سینما با هم ببین چی میگ

امروز گفته میاد 

ما ارومیه هستیم اونا یه شهر دیگه مادرم بعد جداییش برگشت شهر خودش منم باهاش اومدم 

واقعا نمیدونم چیکار کنم 

از یه طرف نمیتونم مستقیم بهش بگم نیا از یه طرف مامانم با من دعوا میکنع که تقصیر توعه

امروز گفته میاد  ما ارومیه هستیم اونا یه شهر دیگه مادرم بعد جداییش برگشت شهر خودش منم باهاش او ...

واقعا از شهر دیگ پامیشه میاد دیدن تو ؟ اخلاقش چه جوریه دوست داره مهربونه

امروز گفته میاد  ما ارومیه هستیم اونا یه شهر دیگه مادرم بعد جداییش برگشت شهر خودش منم باهاش او ...

به مامانت بگو مادر اون جدا شده توهم جداشدی چه لزومی داره دیگه ازهم متنفر باشید شما بچه ها چه گناهی کردید

قبلا بهونه آوردم واسش ، یه راهی بگو بهم 

به نظرم بهونه فایده نداره باید رک بگی 

این سری بزار بیاد دم رفتن بگو کاش می‌تونستیم همو بیرون ببینیم مامانا یکم  حساسن نسبت به من و تو 

یا اولش بپرس چرا مامانت از من خوشش نمیاد؟ اینجوری سر حرفو باز کن ادامش بالایی هارو بگو

به نظرم بهونه فایده نداره باید رک بگی  این سری بزار بیاد دم رفتن بگو کاش می‌تونستیم همو بیرون ...

میخوام فردا زنگ بزنم بهش بگم نیا نمیخوام بیای مامانم ناراحت میشه 

همینو میگم دیگه خیلی پروعه  من حتی یه بارم مادرش رو ندیدم

درهرصورت از پدر یکی هستین وهم خونت هست قطعا محبت برادری نسبت بهت داره وگرنه دیدنت نمیومد

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
خیلی نمیشناسمش یه ساله باهم در ارتباطیم قبل اون بابام نمیزاشت 

اون دوست داره از خودت نرونش با مامانت هم خون نیست ولی باتو هم خون هست پس سعی نکن حس منفی مامانت ب داداشت بتو منتقل بشه..اون میتونه برات تکیه گاه باشه

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️