2821
2789
پدر و مادر من جدا شدن من با مادرم زندگی میکنم پدرم از ازدواج اولش یه پسر داره که همین شخصه که گفتم م ...

حتما چون خواهر دیگه نداره بخاطر همون دوست داره.  اگه نمیخوای بیاد خونتون بیرون قرار بزار ببینش.  به هر حال برادرته دیگه. شاید  یه روز به دردت خورد. هیچ کدوم از شما.  مقصر جدایی پدرتون نیستید. به هر حال هم خونید توهم خواهر برادر نداری سعی کن باهاش خوب باشی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه چیزایی میشنویم

شماها خودتون دوست دارین بچه ی هووتون بیاد خونتون یا ببینینش؟😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خیلی بیشعورین اون حق داره که بیاد پیش پدرش حقشه هم تو هم مادرت فک نکنین اون خونه بره شماس اونم حقی د ...

کلا مشکل دارید شما بهتره برین دکتر روانشناس چطور اینقدر راحت میتونید به دیگران توهین کنید

اگه وقت هست حذف کن پستت رو وگرنه تا صبح ریپلای داری 😁

اره بخدااا😂😶خودم بعدش گفتم اشتباه شده اونو نمیخونن تا پیام اولو میبینن سریییع ریپلای میکنن😂😂💔

بالهایمان زخمیست...اما هنوز بلند پروازیم!!
راحل بدیم برو عقلتو درس کن اون می خواد بیاد پیش پدرش مال پدرتم هس اونم حق داره چقد خودخواهید 

چرا مقاومت در برابر فهمیدن داری عزیزم 

خونه پدره جدا از خونه استارتر و مادرشه

برادره میخواد بره خونه پدرش دیدن پدرش خب بره

میخواد بیاد خونه استارتر و مامانش

عجبا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چی میگین شما؟؟ گفتم که دوباره جدا شده یعنی بابای من دوبار ازدواج کرده دفعه اول جدا شدن الانم به تاز ...

هرچی برادرت تورودوست داره که میخواد بیاد چندسال داره بجز توخواهر برادری داره