2777
2789
عنوان

یه راهی بگین

74 بازدید | 21 پست

یه راهی بگین از دست یه ازدواج اجباری راحت بشم نمیخوامش اما هی اصرار و اصرار دونم کردن فقط چون 32 سالمه حتما باید قبول کنم چکار کنم دست از سرم بردارن پسره هم تمایلی نداره و به اجبار اومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دوست پسر دارم 

میل به همجنس دارم 

حامله ام 

میل جنسی ندارم 

میخوام تغییر جنسیت بدم 

پسره رو دوست ندارم 

دلم پیش یکی دیگه س

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یعنی یک خانوم ۳۲ ساله و یک آقا در دوره ی فعلی نمیتونن خودشون برای ازدواج شون تصمیم بگیرند !؟ 

اجازه ندین دیگران برای ازدواج تون تصمیم بگیرند و شما رو توی معذوریت بزارن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
بگو دوست پسر دارم  میل به همجنس دارم  حامله ام  میل جنسی ندارم  میخوام تغییر ...

از این خانواده های چرت متعصبی که فقط فامیل خودشون آدمن بقیه رو حساب نمیکنن 

از این خانواده های چرت متعصبی که فقط فامیل خودشون آدمن بقیه رو حساب نمیکنن 

خونوادت ؟

اگه باحرف میشه حرف بزن اگه نه مجبوری یه داستان سرهم کنی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یعنی یک خانوم ۳۲ ساله و یک آقا در دوره ی فعلی نمیتونن خودشون برای ازدواج شون تصمیم بگیرند !؟  ...

چکار کنم3، 4 ساله دارم میجنگم التماس میکنم میگم نمیخوامش اما گوش نمیدن میگن تو نفهمی 

فامیلید؟ چطوری پسره رو میخواند مجبور کنند؟ بچه که نیستید بگید به شما ربطی نداره تصمیم خودمه

اره پسر عمه ام اما خیلی باهم فرق داریم پسره هم دلش نیس درد اینجاس

تو این مدت اینقدر التماس خدا کردم که یه خواستگار بیاد قبول کنم راحت بشم اما هیچ کس نبود دلم داره میت ...

هم سن و سال شمام درکتون میکنم با اصرار نمیشه چیزیو از خدا گرفت 

فقط در مورد این خواستگار که دوسش ندارین قاطعانه جواب رد بدین

خدا یاور تنها ترین تنهایان است