2777
2789
عنوان

چجوری استعدادتون رو کشف کردید؟

96 بازدید | 9 پست

چجوری؟

و

چه پیشنهادی میدین به کسی که استعدادشو نمیدونه؟

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

وختی از بچگیم حشره هارو عمل میکردم و داروی جدیدی از خودم میساختم 😂

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا استعدادی ندارم که کشفش کنم    

هرکسی قطعا یه استعدادی داره ولی تو نمیدونی 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
وختی از بچگیم حشره هارو عمل میکردم و داروی جدیدی از خودم میساختم 😂

😂 جالبه

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
از کاری که لذت میبری و متوجه گذر زمان نمیشی میشه استعدادت

از هیچ کاری خیلی لذت نمیبرم

کارهای مختلف حتما امتحان کنه و یا زندگی کاری و شغلی چ کسی میبینه به وجد میاد و میخواد جای اون فرد باشه و زندگیش کنه علایق کودکی اینکه دوست داشتیم چ شغلی داشته باشیم و یا از پدر و مادرمون بپرسیم کمی از جزئیاتمون یاداوری کنن میتونه کمک کننده باشه چون اون موقع خالص تر بودیم و همه چیز از قلبمون ریشه میگرفت و الوده ی تحمیل های جامعه و ماتریکس جمعی نشده بودیم 

اینا راه های اسون و ابتداییش بودن 😊

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️