2777
2789

که روی انگشت دست کنار ناخنم زده چی پیشنهاد میکنید که زودتر از بین ببره؟شیره انجیر زدم حس میکنم بزرگتر و سفیدتر شد🤦🏻‍♀️

کرایوتراپی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کلینیک های پوست یه محلول دارن مخصوص زگیل سریع نابود میشه

توی مراکز دولتی رایگانه شنیدم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
برو دکتر لیزر کنن 

ببین دوباره درمیان 🤦🏻‍♀️

نمیدونم چرا مشکلم داخلیه فکر کنم

یکی بود یکسال پیش نخ بستم افتاد 

الان کنار ناخن هر دودستم در اومده لیزرم بکنم باز میزنه بیرون 

اولین راه که لیزر و سوزوندنشه اما اگه راه دیگه ای میخوای قطره سالسیلیک اسید داروخانه ها دارن بگیر و با یه گوش پاک کن بزن دقیقا روی زگیل روی پوستت نخوره چون میسوزونه چند بار باید در طول روز تکرارش کنی و طی سه الی چهار روز میفته

در ضمن چون واگیر داره اون قسمت که زگیل داره نباید به جای دیگه از بدنت بخوره وگرنه پخش میشه

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
عزیزم کلینیک های پوست یه محلول دارن مخصوص زگیل سریع نابود میشه توی مراکز دولتی رایگانه شنیدم 

محلولشو گرفتم اصن خوب نمیکنم لعنتی باز دوباره درمیان از همونجا

بالای باسنم زده بود دوتا رفتم محلول پودوفیلین زدم الان پنج شیش تا شده اونجا

بعد من زگیلام سفیدن شبیه یکی های تو گوگل نیستن اصن مثه جوش سر سفید هستن الان عکس میذارم 

اولین راه که لیزر و سوزوندنشه اما اگه راه دیگه ای میخوای قطره سالسیلیک اسید داروخانه ها دارن بگیر و ...

نه پخش نمیشه اصن 

مدتها همینجوری می مونن و خوبم نمیشن اگه با محلول و لیزر از بین ببرم باز از یه جای دیگم میزنه بیرون 

تست کردم 

من راه درمانی میخام دیگه نیان 🤦🏻‍♀️

محلولشو گرفتم اصن خوب نمیکنم لعنتی باز دوباره درمیان از همونجا بالای باسنم زده بود دوتا رفتم محلول ...

ان شاء الله به زودی خوب میشی 

کجایی؟ دکتر متخصص طب سنتی برو مشورت کن شاید داخل بدنت چیزی کم و زیاد شده 

داداشم یه زگیل داشت وقتی بچه بود 

سیر تازه له شدن با سرکه سفید واسش شبا تا صبح بستم (سه شب پشت سر هم) الحمدلله رفت

واسه دختر خواهرم هم بستم شبیه مال شما بود

پوست اطراف یه ذره بلند شد و قرمز 

جوری که دعوام کردن سیر نزار واسش 

من حمایت ندادم الحمدلله رفت زگیله 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
فقط بابد بری کرایو تراپی با ازون  وگرنه همینقدر پخش میشن زیاد میشن دستتم خیس جایی نزن بقیه ه ...

متاسفانه دخترم اولین نفری بود که کف دستاش خیلییی ریز داشت بعد تو بدن من پیداشد و پشت پلک همسرم هم دوتا شد خیلی ریزن 

الانم رو دستای دخترم هست زیادم هست ولی فقط با توجه زیاد میشه دید

خب اون سه سالشه میگن بچه ها خودشون خوب میشن ولی من چیییی همسرم چی

متاسفانه دخترم اولین نفری بود که کف دستاش خیلییی ریز داشت بعد تو بدن من پیداشد و پشت پلک همسرم هم دو ...

نه بابا کجا خوب میشه بدن بچه پر میشه هر سه تا تون هر چه سریع تر برید کرایو تراپی تا از بین برن وگرنه همینجور زیاد 

میشن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
متاسفانه دخترم اولین نفری بود که کف دستاش خیلییی ریز داشت بعد تو بدن من پیداشد و پشت پلک همسرم هم دو ...

استارتر جایی رفتید شنا یا آب تنی؟ کنار رودخانه یا جوی آب مثلا 

شنیدم این ویروسش توی آب آلوده است