2777
2789

ما شیرازیا آش دوغ همیشه داریم

ولی روش پختمون با شمال‌کشور خیلی فرق داره و کوفته موفته نمیریزیم.

دوس دارم مال اونجاها رو هم تست کنم😍

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

من بابلی نیستم ولی آش دوغ بلدم😆

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما شیرازیا آش دوغ همیشه داریم ولی روش پختمون با شمال‌کشور خیلی فرق داره و کوفته موفته نمیریزیم. دو ...

من آش دوغ نخوردم تاحالا و نمیدونم چجوریه😂تو گوگل هم هزار روش مختلف هست

رسپی میگی درست کنم؟

من آش دوغ نخوردم تاحالا و نمیدونم چجوریه😂تو گوگل هم هزار روش مختلف هست رسپی میگی درست کنم؟

باشه

بذار پیازمو خورد کنم برات مینویسم

رسپی بگو😁

ما اول نخور رو جدا خیس میکنیم و میپزیم

بعد تو یع قابلمه برنج نیم دانه و پیاز رو با یکم آب میذاریم تا برنج حسابی بپزه بعد نخود پخته هارو اضافه می‌کنیم و نمک رو اندازه می‌کنیم و بعدش دوغ ترش میریزیم و بالا سرش میمونیم هم میزنیم تا دوغ بجوشه باید زیاد هم بزنی چون میبره

و بعدش سبزی آش و یکم سیر رنده شده رو میریزم یه ربع هم سبزی بجوشه

جدا پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ هم درست می‌کنیم 

همین

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

ما همینجوری ساده درست می‌کنیم 

تخم مرغ و آرد و گوشت اینا نمیریزیم

ما تبریزیم اینطوری درست می کنیم

دوغ بدون نمک، سبزی اش شامل، تره اسفناج، جعفری، کشنیز،  تلخون، برنج به اندازه کافی، کمی نخود از قبل پخته شده کمی ارد

به دوغ یک الی دو قاشق ارد اضافه مز کنیم داخل دوغ حلش می کنیم می زاریم رو گاز تا مرحله جوش خوردن باید مدام هم بزنیم بعد برنج و نخود و سبزی رو اضافه می کنیم در اخر نمک رو اضافه می کنیم می زاریم مواد اش خوب بپزه 

آش دوغ شیرازی

برنج نیم‌دانه

سبزی آش دوغ(همه چی میشه بریزی دلبخواهیه من فصل سیر؛ با سیر یز هم درست میکنم😍ولی بهترینش تره ترخون آویشن جعفری شوید) 

حبوبات (لپه یـا عدس)

دوغ تررررش😍

برنج و سبزی ها رو باهم بذار خوب بپزه

وقتی پخت حبوبات پخته‌شده رو هم اضافه کن

دوغ رو بریز توش مرتب هم بزن تا جوش بیاد

اگر مدام هم نزنی دوغ میبُره

بعدش یه پیاز داغ مفصل بگیر ولی کمی زردچوبه بزن در حدی که آش تغییر رنگ بده ولی زرد نشه.

پیازداغو خاموش کن تا داغه نعناخشک بریز توش و هم بزن

پیازو بریز تو آش تا یکم قل بخوره و جابیوفته

نوش جان.

من بهشهری ام😁بلد نیستم😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★